fbpx

Verzenden & Retourneren

Boek nu een massage

VayaMassage

Verzenden en retourneren

Deze voorwaarden gelden enkel voor de producten die VayaMassage verkoopt via haar Online Webshop en zijn niet geldig op aangekochte diensten en/of cadeaubonnen.

 

Levering en transport

We doen ons allerbest om jouw bestelling zo snel mogelijk bij je te laten afleveren. Bestellingen die voor 14 uur op werkdagen worden geplaatst, proberen we diezelfde dag nog te verzenden. Het lukt ons echter niet altijd om dit na te komen aangezien niet alle producten altijd voorradig zijn.

Op de betreffende productpagina van de website wordt telkens een indicatie gegeven van de levertijd. In het geval dat we om wat voor reden dan ook deze levertijd niet zullen halen, brengen wij je zo snel mogelijk op de hoogte van de vertraging. In de meeste gevallen zal de levering van jouw bestelling, na afgifte bij BPost, binnen de 2-3 werkdagen gebeuren.

 

Verzendkosten

De prijzen vermeld in onze online shop zijn altijd exclusief verzendkosten.
Voor pakketten tot 30 kg bedragen de verzendkosten:

€ 4,40 voor bestellingen binnen België.
€ 9,95 voor bestellingen naar Nederland.
€ 9,95 voor bestellingen naar de overige landen binnen Europa.

Voor productbestellingen vanaf €50 zijn de verzendkosten GRATIS.

Bovenstaande verzendkosten gelden eveneens voor de verzending van onze cadeauboxen.
Cadeaubonnen daarentegen worden altijd GRATIS verzonden.

Als je in de buurt van Pelt woont of je wilt je bestelling zo snel mogelijk afhalen, kan je ons altijd contacteren om een afhaalmoment te regelen.

 

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat een besteld product je niet bevalt en je dit terug wilt sturen.  In zo’n geval heb je het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst en zonder opgave van reden te annuleren.

Een bestelling annuleren doe je door dit modelformulier in te vullen en deze per post of via e-mail naar VayaMassage te versturen. Het is daarnaast altijd aangeraden ons een mailtje te sturen om ons op de hoogte te stellen.

Binnen de 14 dagen na je aanmelding van de annulering van je bestelling moet je dan de artikelen terugsturen in originele staat en in een waterdichte verpakking. Dit mag dezelfde verpakking zijn waarin je de bestelling hebt ontvangen. Hou er in dat geval wel rekening mee dat je de originele verzendsticker doorstreept om verwarring te voorkomen.

De retourkosten van het pakket zijn voor jouw rekening. Voor de exacte tarieven raadpleeg je best de website van je postbedrijf.

Gelieve producten te retourneren naar het volgende adres:
Zipstraat 28
3900 Pelt (Overpelt)
België

Gelieve het volgende e-mailadres te contacteren
boekhouding@vayamassage.be

 

Nadat wij jouw product ontvangen hebben, krijg je de mogelijkheid om

1) het product te ruilen voor een nieuw product

2) het product te ruilen voor een ander product

3) je geld terug te krijgen.

Mits het product in goede staat is ontvangen, krijg je binnen de 14 dagen na ontvangst van je retourbestelling het volledige orderbedrag inclusief originele verzendkosten terugbetaald. Let op: De verzendkosten worden enkel terugbetaald wanneer de volledige bestelling wordt geretourneerd. Als je slechts een deel van je bestelling terugstuurt, zal enkel je orderbedrag terugbetaald worden. Retourkosten zijn altijd voor jouw rekening.

Als het product beschadigd is of als de verpakking meer beschadigd is dan nodig zou zijn om het product uit te proberen, dan hebben wij het recht om deze waardevermindering van het product aan je door te rekenen. Behandel de producten dus altijd voorzichtig en zorg ervoor dat ze bij de retour goed verpakt zijn.

Opgelet: bij de aankoop van een digitaal product (zoals onze cursussen) kan je geen beroep doen op je herroepingsrecht.


Laatste update verzend- en retourbeleid VayaMassage:
1 februari 2021

Download hier de PDF versie van het verzend- en retour beleid van VayaMassage

Download hier de 2021 modelbrief  voor herroeping VayaMassage

Vind je niet het juiste antwoord of zit je nog met vragen?

Neem gerust contact met ons op.