fbpx

Veelgestelde Vragen

Boek nu een massage
Kan het ook wat sensueler, die massage?

Ik vind het spijtig dat ik dit voorop moet zetten als de meestgestelde vraag. Het antwoord is dus neen, dat kan niet.
Mijn advies: gebruik de juiste zoekwoorden in Google en laat je verrassen door het resultaat.

Kunnen zowel mannen als vrouwen terecht bij jullie?

Natuurlijk, zowel mannen als vrouwen kunnen bij ons terecht. Enkel bij massages aan huis zou het kunnen dat je als man geweigerd wordt als we hier zelf geen goed gevoel bij hebben. We moeten nogmaals benadrukken dat onze massages niet erotisch zijn.

Moet ik op voorhand een afspraak maken?

Ja, wij werken enkel op afspraak. Kom je toch graag last-minute langs voor een massage dan kan je ons altijd telefonisch bereiken met de vraag of er nog een plaatsje vrij is. 

Hoe kan ik betalen?

Je kan bij ons zowel contant als per overschrijving betalen. In geval van overschrijving sturen wij jou een digitaal factuur toe, je hebt vervolgens 14 dagen de tijd om de betaling in orde te brengen. 

Met wat meer chance heb je een cadeaubon gekregen, hiermee kan je natuurlijk steeds terecht bij ons. Deze zijn één jaar geldig. 

Wat nemen jullie mee voor een massage aan huis?

Zelf moet je nergens voor zorgen, wij nemen alles mee. Dit houdt in: massagetafel, handdoeken, massageolie en een rustgevend muziekje.

Wordt het volledige lichaam gemasseerd?

Bij massages van één uur of langer worden de volgende delen gemasseerd: Voeten, benen, armen, rug, hoofd, nek en schouders. Als er bepaalde plaatsen zijn waar je gevoelig bent of die voor jou niet fijn aanvoelen mag je dit op voorhand even aangeven. 

Word ik toegedekt tijdens de massage?

Ja, tijdens de massage word je altijd toegedekt met een handdoek. 

Moet ik me volledig uitkleden?

Het is de bedoeling dat je de kleding uit doet, maar wij vragen wel om steeds de onderbroek aan te houden.

Is de ruimte verwarmd?

Ja, wij zorgen voor een aangename temperatuur tussen de 22 en 24 graden zodat je in alle rust van de massage kan genieten. 

Kan ik me voor of na de massage douchen?

Het is niet nodig om jezelf meteen na de massage te douchen, laat onze olie gerust even inwerken op je huid. Op onze locatie te Pelt hebben we daarom ook niet de voorziene ruimte om jezelf te douchen.
Spring je bij voorkeur toch liever meteen de douche in? Bekijk dan zeker de mogelijkheid om een massage aan huis te boeken.

Heb je een andere vraag?

Contacteer ons even via onderstaande knop, we beantwoorden graag jouw vraag.