fbpx

VACATURE MASSAGETHERAPEUTEN

Waar VayaMassage voor staat

De missie van VayaMassage is om heerlijke, professionele massages aan huis aan te bieden over heel Vlaanderen. Kwaliteit is een hoge prioriteit, want de ene massage is de andere niet. En die kwaliteit willen we onze klanten tot helemaal aan hun voordeur brengen. Uiteraard is Vlaanderen (relatief) groot en kan Vaya niet tot bij iedereen geraken op haar eentje. Dus daarom zijn we steeds op zoek naar ervaren massagetherapeuten om ons netwerk uit te breiden. Wat fijn dat jij bij onze vacature voor massagetherapeuten terecht bent gekomen!

Massage visie - Vayamassage

Waar we naar op zoek zijn

De belangrijkste vereiste voor deze vacature is natuurlijk dat jij een ervaren massagetherapeut bent en onze klanten dat ‘wauw!’ gevoel kan geven. Die ervaring mag komen uit eender welke massagestijl, het is enkel belangrijk dat je zowel een ontspannende massage kan geven als een sportmassage waarbij er diep op de spieren wordt ingewerkt. Daarvoor moet je voldoende druk kunnen zetten op spieren en met voldoende kracht kunnen masseren. Als jij een sportmasseur bent dan ben je waarschijnlijk erg geschikt voor de positie.

VayaMassage aan huis Irmy1

Kwaliteitseisen

Om er op toe te zien dat je de juiste ervaring hebt zal je bij Vaya uitgenodigd worden op een selectiegesprek. Hierbij wordt er een massage uitgewisseld zodat zij kan zien & voelen wat jouw talenten zijn. Dit zal gaan van ontspannende massagetechnieken tot sportmassages en eventueel specifieke massages waarin jij gespecialiseerd bent. Als alles vlot verloopt word je officieel ‘part of the team’! Dan begint de kennismaking met al onze geweldige collega’s ☺️

Zelfstandige basis

Ons netwerk bestaat uitsluitend uit massagetherapeuten die werken als zelfstandigen in hoofd- of bijberoep. Helaas maken we daar geen uitzonderingen op. Dit mag uiteraard naast jouw eigen activiteiten. Het is natuurlijk ook belangrijk dat je jouw eigen vervoer hebt zodat je vlot tot bij onze klanten kan geraken, dit steeds binnen een straal van 30 minuten rijden. We verwachten dus zeker niet dat je over heel Vlaanderen gaat reizen en je onkosten worden correct verloond, daar zien we op toe. 

Foto Vaya Team 2022

Become part of the family

Ben jij alvast nieuwsgierig, of nog beter, sta je al te popelen om deel te worden van ons team? Stuur ons dan een mailtje met jouw motivatie en CV. Wij leren jou graag kennen!

info@vayamassage.be