fbpx

Over VayaMassage

Boek nu een massage

Hoe het allemaal gestart is

Hé mijn naam is Vaya en ik ben het gezicht achter VayaMassage!

Enkele jaren geleden ben ik begonnen aan het uitbouwen van mijn passie voor masseren en daar is VayaMassage uit geboren. Dat heeft me zoals men al eens zegt bloed, zweet en tranen gekost, maar ik ben zó trots hoe ver ik al geraakt ben. VayaMassage is nu één van de bekendste massagepraktijken in Vlaanderen die professionele massages aan huis aanbiedt.  *placeert een danske*

Ik kan met een grote glimlach op mijn gezicht zeggen dat VayaMassage oprichten het allemaal waard was. Alle ups en downs, alle onzekerheden en alle sprongen in het diepe zonder te weten waar het me zou landen. Ik kijk dan ook met enorm veel enthousiasme uit naar de volgende jaren! Hopelijk komen wij elkaar nog tegen en kan ik je laten genieten van één van onze heerlijke massages.

Massage visie - Vayamassage

De missie van VayaMassage

Kwaliteit

De mensen die me wat beter kennen, weten dat ik nogal perfectionistisch ingesteld ben. Tenminste, als het op werkvlak neerkomt. Maar laat dat nu net één van mijn sterkste kanten zijn als oprichtster van VayaMassage, want dat maakt natuurlijk dat ik altijd alles tot in de puntjes in orde wil hebben voor onze klanten. Jij als klant bent het allerbelangrijkste voor me! Dus samen met mijn collega’s wil ik er telkens weer voor zorgen dat jij de beste massage kan ervaren. VayaMassage legt elke keer de nadruk op kwaliteit, want de ene massage is de andere niet, en daarmee onderscheiden we ons dan ook van anderen.

Massages aan huis in heel Vlaanderen

Daar laat ik het natuurlijk nog niet bij. (Herken je dat perfectionisme?) De missie van VayaMassage is niet alleen om heerlijke, kwaliteitsvolle massages te garanderen maar ook om die professionele massages helemaal tot bij jou aan huis te brengen. Een VayaMassage kan je over heel Vlaanderen boeken, eender waar! In je eigen huis, op het werk, in de tuin, op een locatie die jij gereserveerd hebt, of bij Vaya in Pelt. Over de transportkosten hoef jij je geen zorgen te maken, want die zijn gewoon inbegrepen in de prijs. Jij kiest de locatie en wij zorgen voor een heerlijk ontspannen moment.

Netwerk van massagetherapeuten

Omdat ik niet altijd tot bij jou kan komen en het soms een hele hoek rijden is om tot bij mij te komen hebben we een team samengesteld om de baan op te gaan. Ondertussen is dat team uitgebreid tot een netwerk van ervaren masseurs en masseuses over heel Vlaanderen. Elke masseur en masseuse heb ik persoonlijk en met veel zorg uitgekozen zodat er aan kwaliteit nooit ingebonden wordt bij VayaMassage. Hopelijk kan je snel met ze kennis maken en ontdekken hoe ongelooflijk getalenteerd mijn collega’s zijn.

Wil je ook genieten van een heerlijke, kwaliteitsvolle massage?

Geef ons dan zeker een seintje want wij staan voor je klaar!