fbpx

massage in Overpelt

Boek een massageBekijk prijzen

Een massage op onze locatie in Pelt

Als je dichtbij woont of je bent toevallig in de buurt ontvangt Vaya je graag in haar praktijkruimte in (Over)Pelt voor een deugddoende massage. Je kan hier op afspraak komen genieten van 10 uur tot 22 uur, ook op zon- en feestdagen.

Welke massages?
Net zoals bij onze massages aan huis heb je de keuze tussen een ontspannende massage en een stevige massage (of beide). Daarnaast kan je bij VayaMassage ook altijd terecht voor zwangerschapsmassageskindermassages en duomassages.

Vaya masseert het been van een klant
Vaya profielfoto

Een massage van Vaya

Vaya is natuurlijk dé expert op vlak van het geven van een VayaMassage! Dus jij kan er zeker van zijn dat je in de watten zal worden gelegd in haar praktijk. Haar focus ligt volledig op jouw tevredenheid en de kwaliteit van de massage, zodat jij helemaal tot rust kan komen.

Vaya gebruikt zowel zachte als stevige massagetechnieken om de druk te geven die ideaal aanvoelt voor jou. Tijdens de massage mag je natuurlijk  altijd zelf aangeven of de druk wat harder of zachter mag zodat de massage elke keer perfect aanvoelt. Het belangrijkste is dat jij kan ontspannen en uiteraard: heerlijk kan genieten.

Cadeau TIP !

Als je op zoek bent naar een leuk cadeautje waarvan de meesten ontzettend zullen genieten, koop je best één van onze cadeaubonnen. Een tegoed voor zo'n heerlijk verwenmomentje doet het altijd goed als geschenk.

Je kan zelf bepalen welke soort massage (duomassage, massage aan huis, massage in de praktijk, €50, of ...) je cadeau wil geven en het kaartje kan door jou zelf nog gepersonaliseerd worden.

Ken je dat gelukzalige gevoel na een massage? Geef het cadeau met een VayaMassage cadeaubon. Of misschien ben je zelf niet voor massages, maar ken je wel iemand die er weg van zal zijn!

Model bekijkt VayaMassage cadeaubon

Toevallig in de buurt van Pelt?

Je nek of schouders die vastzitten na een lange werkdag, onderweg van een lange reis of gewoon toevallig in de buurt en eens even willen binnenspringen? Genoeg redenen voor een last-minute massage in Overpelt (Pelt) en dat begrijpen wij maar al te goed. Dus wij zullen je dan ook altijd zo snel mogelijk proberen verder te helpen.

Om last-minute een massage te boeken wanneer je in de buurt bent en nood hebt aan een VayaMassage, kan je ons best even telefoneren op het nummer 011 36 09 57.

Een duomassage in Pelt

Je kan een gelijktijdige duomassage boeken in Pelt om samen met z’n twee te genieten van een massage op locatie. Zo zorgen we ervoor dat jullie de buitenwereld even helemaal kunnen vergeten.

Ideaal als afsluiter na een ontspannend uitstapje of om je spieren weer los te masseren na een lange wandeling!

Liever een massage aan huis?

Zie je er tegenop om tot bij ons te komen? Dat is geen enkel probleem hoor, want wij kunnen ook gemakkelijk tot bij jou komen. We nemen hiervoor alle benodigdheden mee en komen aan huis over heel Vlaanderen!

Wat vinden andere van VayaMassage

Geniet er zelf ook van met jouw eigen VayaMassage aan huis

Massagepraktijk PELT

Prijzen

enkele massage

 30 min | € 40
60 min | € 65
90 min | € 90
120 min | € 120

DUOmassage

 30 min | N.V.T.
60 min | € 130
90 min | € 180
120 min | € 240