fbpx

massage in Overpelt

Boek een massageBekijk prijzen

Een massage op onze locatie in Pelt

Als je dichtbij woont of je bent toevallig in de buurt ontvangt Vaya je graag in haar praktijkruimte in (Over)Pelt voor een deugddoende massage. Je kan hier op afspraak komen genieten van 10 uur tot 22 uur, ook op zon- en feestdagen.

Welke massages?
Net zoals bij onze massages aan huis heb je de keuze tussen een ontspannende massage en een stevige massage (of beide). Daarnaast kan je bij VayaMassage ook altijd terecht voor zwangerschapsmassageskindermassages en duomassages.

Vaya masseert het been van een klant
Vaya profielfoto

Een massage van Vaya

Vaya is natuurlijk dé expert op vlak van het geven van een VayaMassage! Dus jij kan er zeker van zijn dat je in de watten zal worden gelegd in haar praktijk. Haar focus ligt volledig op jouw tevredenheid en de kwaliteit van de massage, zodat jij helemaal tot rust kan komen.

Vaya gebruikt zowel zachte als stevige massagetechnieken om de druk te geven die ideaal aanvoelt voor jou. Tijdens de massage mag je natuurlijk  altijd zelf aangeven of de druk wat harder of zachter mag zodat de massage elke keer perfect aanvoelt. Het belangrijkste is dat jij kan ontspannen en uiteraard: heerlijk kan genieten.

Cadeau TIP !

Als je op zoek bent naar een leuk cadeautje waarvan de meesten ontzettend zullen genieten, koop je best één van onze cadeaubonnen. Een tegoed voor zo'n heerlijk verwenmomentje doet het altijd goed als geschenk.

Je kan zelf bepalen welke soort massage (duomassage, massage aan huis, massage in de praktijk, €50, of ...) je cadeau wil geven en het kaartje kan door jou zelf nog gepersonaliseerd worden.

Ken je dat gelukzalige gevoel na een massage? Geef het cadeau met een VayaMassage cadeaubon. Of misschien ben je zelf niet voor massages, maar ken je wel iemand die er weg van zal zijn!

Model bekijkt VayaMassage cadeaubon

Toevallig in de buurt van Pelt?

Je nek of schouders die vastzitten na een lange werkdag, onderweg van een lange reis of gewoon toevallig in de buurt en eens even willen binnenspringen? Genoeg redenen voor een last-minute massage in Overpelt (Pelt) en dat begrijpen wij maar al te goed. Dus wij zullen je dan ook altijd zo snel mogelijk proberen verder te helpen.

Om last-minute een massage te boeken wanneer je in de buurt bent en nood hebt aan een VayaMassage, kan je ons best even telefoneren op het nummer 011 36 09 57.

Een duomassage in Pelt

Je kan een gelijktijdige duomassage boeken in Pelt om samen met z’n twee te genieten van een massage op locatie. Zo zorgen we ervoor dat jullie de buitenwereld even helemaal kunnen vergeten.

Ideaal als afsluiter na een ontspannend uitstapje of om je spieren weer los te masseren na een lange wandeling!

Liever een massage aan huis?

Zie je er tegenop om tot bij ons te komen? Dat is geen enkel probleem hoor, want wij kunnen ook gemakkelijk tot bij jou komen. We nemen hiervoor alle benodigdheden mee en komen aan huis over heel Vlaanderen!

Wat vinden andere van VayaMassage

Geniet er zelf ook van met jouw eigen VayaMassage aan huis

Uitstekend
Gebaseerd op 286 recensies
Cansu Semiz
Cansu Semiz
23/11/2023
Zeer tevreden, Ik kom nu al ongeveer 2,5 jaar bij Vaya ( begonnen met zwangerschapsmassage ) zeker een aanrader! 🤍
Anastazia Vissers
Anastazia Vissers
19/11/2023
Enorm van genoten. Mijn lichaam had hier nood aan. Dankjewel Anastasia.
Tosca Dens
Tosca Dens
05/11/2023
Ik heb mijn papa een massage aan huis cadeau gedaan en hij vond het zo goed dat ik een review moet schrijven. Hossam heeft mijn vader super verwend en ontspannen. Dank je wel!
La Nomes
La Nomes
27/10/2023
Duomassage aan huis was een verademing. Erg vriendelijke therapeute die ons heerlijk deed ontspannen. Sfeer gezet met gepaste muziek. Wij zijn fan! Dankjewel Marijke en Anke voor de tip 😉
Tani Van Hoydonck
Tani Van Hoydonck
26/10/2023
Enorm van de massage genoten van Veerle! Super bedankt
jana langen
jana langen
23/10/2023
Pas een ZALIGE duo massage aan huis gehad van Chay ! We konden het beide heel goed gebruiken dus zijn Gouden handen waren heel welkom ! We raden de CHAY dus zeker aan! 🙂
Mimi De Bie
Mimi De Bie
23/10/2023
Net een duo massage thuis samen met met dochter achter de rug. Wat een heerlijke belevenis, ervaring en me- time. Een echte aanrader, zeker met de gouden handen van Veerle. Volgende maand terug.....zaaaaalig. Top.
Peggy Luyts
Peggy Luyts
21/10/2023
Het was een fijne ervaring om dit gewoon thuis te ervaren. Lieve dame en goeie massage. Voor herhaling vatbaar 😌
Geert Mencke
Geert Mencke
19/10/2023
Professionele behandeling gehad, ben zeer tevreden en kom nog eens terug
Sandy Dorekens
Sandy Dorekens
13/10/2023
Super ontspannende massage gehad. Er wordt rekening gehouden met wat je graag wil (ontspannende of stevigere massage). Heel tevreden!

Massagepraktijk PELT

Prijzen

enkele massage

 30 min | € 45
60 min | € 70
90 min | € 100
120 min | € 130

DUOmassage

 30 min | N.V.T.
60 min | € 140
90 min | € 200
120 min | € 260