massage in Overpelt

Boek nu een massage

Een massage op onze locatie in Pelt

Vaya ontvangt je graag in haar praktijkruimte voor een deugddoende massage in (Over)Pelt. Dit kan voor een enkele massage waarbij je de keuze hebt tussen een zachte relaxatiemassage, een stevige sportmassage of een combinatie van beiden. Duomassages worden helaas niet aangeboden op onze locatie te Pelt, maar deze optie is natuurlijk wel beschikbaar als je een massage aan huis boekt.

Het is aangeraden om tijdig jouw reservatie te maken zodat jij zeker een plekje kan bemachtigen om te kunnen genieten van Vaya’s gouden handen.

Massage Pelt - Tafelopstelling VayaMassage

Toevallig in de buurt van Pelt?

Je nek of schouders die vastzitten na een lange werkdag, onderweg van een lange reis of gewoon toevallig in de buurt en eens even willen binnenspringen? Genoeg redenen voor een last-minute massage in Overpelt (Pelt) en dat begrijpen wij maar al te goed. Dus wij zullen je dan ook altijd zo snel mogelijk proberen verder te helpen.

Om last-minute een massage te boeken wanneer je in de buurt bent en nood hebt aan een VayaMassage, kan je het best even telefoneren op het nummer 0490194668.

Een massage van Vaya

Vaya is natuurlijk dé expert op vlak van het geven van een VayaMassage ???? dus jij kan er zeker van zijn dat je in de watten zal worden gelegd in haar praktijk te Pelt. Haar focus ligt volledig op jouw tevredenheid en de kwaliteit van de massage, zodat jij helemaal tot rust kan komen. Vaya gebruikt zowel zachte als stevige massagetechnieken om de druk te geven die ideaal aanvoelt voor jou. Tijdens de massage mag je natuurlijk  altijd zelf aangeven of de druk wat harder of zachter mag zodat de massage elke keer perfect aanvoelt. Het belangrijkste is dat jij kan ontspannen en uiteraard: heerlijk genieten.

Massage in Pelt

Prijzen

enkele massage

 30 min | € 40
60 min | € 55
90 min | € 80
120 min | € 105

DUO massage

 30 min | N.V.T.
60 min | € 110
90 min | € 160
120 min | € 210

Liever een massage aan huis?

Zie je er tegenop om tot bij ons te komen? Dat is geen enkel probleem want wij kunnen ook tot bij jou komen en nemen hiervoor alle benodigdheden mee. Dit met een bereik over heel Vlaanderen. Meer info over onze massages aan huis vind je op deze pagina.

BESTEL EEN VAYAMASSAGE CADEAUBON VOOR IEMAND ANDERS

Je hebt de keuze tussen een cadeaubon voor een massage aan huis of een massage in onze praktijk te Pelt.

De waarde van de cadeaubon is telkens afhankelijk van de duur van de massage die je kiest: 30 min, 60 min, 90 min of 120 min.

Hot tip: Geef een duomassage cadeau zodat je lekker mee kan genieten! Gezellig quality-time moment voor z’n twee.