fbpx

Massage op jouw event

Vraag een offerte op maat aan

VayaMassage is tijdens events een échte publiekstrekker. Of het nu gaat om een festival, lancering van een nieuw product of winkelopening: mensen zullen in de rij staan voor een deugddoende massage.

Voor de volle 100% genieten, daar gaan we voor! Want ondanks deze massages vaak korter van duur zijn, streven wij er steeds naar om iedere klant individueel een kwaliteitsvolle massage te geven.

Wij nemen alle benodigdheden mee zodat alles in orde staat voor het ontvangst van jouw gasten.

Maak jouw event compleet met een VayaMassage

Je kan een VayaMassage boeken vanaf één uur en kan zelf aangeven hoeveel massagetherapeuten je aanwezig wil hebben. Voor evenementen met een groot bezoekersaantal kan je rekenen op Vaya’s netwerk van massagetherapeuten over heel Vlaanderen. Hierdoor staan er genoeg masseurs en masseuses paraat zodat jouw gasten niet te lang moeten wachten op deze heerlijke massage.

Deze bedrijven/events gingen je voor:

massage op het werk - gertlatenight
massage op het werk - Thebodyshop
massage op het werk - Tomorrowland

Massagestoel of massagetafel?

Tijdens een evenement gaat de voorkeur vaak uit naar een stoelmassage gezien de massage in dit geval over de kleding heen gegeven kan worden, dit maakt het toegankelijk en laagdrempelig om deel te nemen. Een ander pluspunt is dat we onze massagestoel(en) zonder probleem in een publieke ruimte kunnen opstellen, dit zal ongetwijfeld op een positieve manier de aandacht van jouw bezoekers trekken.

Ben je in de mogelijkheid om een aparte ruimte te creëren en wil je een beleving creëren voor jouw gasten dan kan het interessant zijn om te kiezen voor onze massagetafel(s). In dit geval werken we rechtstreeks op de huid en maken we gebruik van massageolie waardoor we beter kunnen inwerken op diepliggende spierlagen.
Dit kan bij massages met een minimum duurtijd van 15 minuten.

Voordelen van een massage tijdens jouw event

Wij creëren op jouw event een moment van ontspanning zodat jouw gasten even kunnen ontsnappen aan alle drukte. Deze rust stralen we over de hele lijn uit wat maakt dat VayaMassage zonder twijfel zal bijdragen aan het groot succes van jouw event.

Zo is het een goede tip om VayaMassage te boeken voor de opening van je winkel of bij promotie van een product. Het ontspannen gevoel dat je bezoekers na de massage ervaren zullen ze onbewust associëren met jouw bedrijf of product, wij twijfelen er dan ook niet aan dat ze hierover nog een lange tijd zullen napraten bij vrienden en familie. 

Sportevents 

Ook tijdens sport events kan je op ons team rekenen! We hebben de nodige kennis om jouw team stevig onder handen te nemen. Verhelp blessures en spierpijnen door hier tijdig op in te spelen met een stevige sportmassage.

Je kan zo’n massage inplannen voor het sporten met het doel om je spieren voor te bereiden op de inspanning waardoor het risico op blessures afneemt. Dit zorgt voor een optimale bloedcirculatie en brengt je spieren in de juiste spierspanning waardoor het bewegingsbereik van je spieren alsook van de gewrichten wordt vergroot.

Ook na het sporten zal een massage enorm deugd doen en helpt het om de normale toestand van je spieren na een zware inspanning te herstellen. Rem ontstekingsreacties af en verminder vermoeidheid en stijfheid na het sporten. 

Sportmassage: stevige massage aan huis of op locatie

Graag meer weten?

Wil je graag wat meer info over de mogelijkheden voor bedrijfsfeesten, teambuilding, personeelsfeesten, seminaries, beurzen, etc.?
Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we de mogelijkheden samen kunnen bespreken.