Massage op jouw event

Vraag een offerte op maat aan

Een massage tijdens een evenement is een echte publiekstrekker. Of het nu gaat om een winkelopening, een festival of een bedrijfsfeest: mensen zullen in de rij staan voor een gratis massage.

N

Beurs

N

Winkelopening

N

Festival

N

Opendeurdag

N

Personeelsfeest

N

Productpromotie

N

Sportevent

N

Etc.

VayaMassage bij Gert Late Night

Maak jouw event compleet met een VayaMassage

Je kan een VayaMassage boeken vanaf één uur en kan zelf aangeven hoeveel massagetherapeuten je aanwezig wil hebben. Voor evenementen met een groot bezoekersaantal kan je rekenen op Vaya’s netwerk van massagetherapeuten over heel Vlaanderen. Hierdoor staan er genoeg masseurs en masseuses paraat zodat jouw gasten niet te lang moeten wachten op deze heerlijke massage. Bovendien brengen we zelf alle benodigdheden mee zodat jij jezelf daarover geen zorgen moet maken. 

Je mag verwachten dat al jouw bezoekers 100 procent zullen genieten van hun massage, want ondanks dat deze massages soms van korte duur zijn, streven wij er steeds naar om iedere klant individueel een kwaliteitsvolle massage te geven.

Deze bedrijven gingen je voor:

massage op het werk - gertlatenight
massage op het werk - Thebodyshop
massage op het werk - Tomorrowland
massage op het werk - viertv

Stoelmassage

Tijden een evenement gaat de voorkeur meestal uit naar een stoelmassage omdat bezoekers hiervoor gewoon hun kleding kunnen aanhouden en de beschikbare ruimte niet erg groot moet zijn in vergelijk tot onze massagetafels. Bij een stoelmassage worden de nek, schouders, rug, armen en handen over de kleding heen gemasseerd. Doordat je bezoekers hun kleding kunnen aanhouden, is zo’n stoelmassage laagdrempelig en zullen ze zich sneller op hun gemak voelen om deel te nemen.

Voordelen van een massage tijdens jouw event

Een massage kan voor de bezoekers van jouw event een heerlijk ontspannen moment creëren en distralen ze natuurlijk uit naar over heel de lijn. Op deze manier zal een VayaMassage zonder twijfel bijdragen aan het groot succes van jouw event! Het kan een top idee zijn om bijvoorbeeld een VayaMassage te boeken voor de opening van je winkel of bij promotie van een product. Het ontspannen gevoel dat je bezoekers na de massage ervaren zullen ze onbewust associëren met jouw bedrijf of productwij twijfelen er dan ook niet aan dat ze hierover nog een tijdje zullen napraten bij vrienden en familie. 

Sportevents 

Voor bepaalde events kan het geschikter zijn om een massage te geven op een tafel in plaats van op een stoel. Wil je VayaMassage bijvoorbeeld graag boeken voor een sportevent of dergelijke waarbij bepaalde spieren diep gemasseerd moeten worden om blessures te verhelpen of spierpijn te voorkomen? Dan brengen wij alle benodigdheden mee, inclusief massagetafel en massageolie om je sporters een deugddoende sportmassage te voorzien. 

Sportmassage: stevige massage aan huis of op locatie

Graag meer weten?

Wil je graag wat meer info over de mogelijkheden voor bedrijfsfeesten, teambuilding, personeelsfeesten, seminaries, beurzen, etc.?
Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we de mogelijkheden samen kunnen bespreken.