Massages op het werk

Vraag een offerte op maat aan

Je kan niet enkel thuis, maar ook op je werk genieten van een VayaMassage. Dat kan bijvoorbeeld dienen als ideale beloning voor al het harde werk dat de afgelopen week/maand/jaar verricht is binnen het bedrijf.

$

Omdat je medewerkers goede werkresultaten geleverd hebben

$

Omdat ze net een periode van hoge werkdruk achter de rug hebben

$

Omdat ze het gewoon een keer verdienen in de watten gelegd te worden

Massage op het werk door Vayamassage

Wat is een bedrijfsmassage?

Voor een massage bij jou op het werk heb je de keuze tussen een stoelmassage of een massage op massagetafel. Velen geven de voorkeur aan een stoelmassage omdat deze over de kleding heen gegeven kan worden en daardoor de drempel een stuk lager is voor je werknemersEen stoelmassage kan zelfs gewoon in je kantoor of in een vergaderruimte gegeven worden. 

Naargelang de duur van de boeking en het aantal medewerkers in jouw bedrijf kan een individuele massage tussen de 10 en 60 minuten in beslag nemen. Daarnaast is er steeds de keuze tussen een ontspannende massage of een stevige massage waarbij er op de spieren wordt ingewerkt. Bij een bedrijfsmassage ligt de focus vaak op de nek, rug, schouders, armen en handen 

Deze bedrijven gingen je voor:

massage op het werk - gertlatenight
massage op het werk - Thebodyshop
massage op het werk - Tomorrowland
massage op het werk - viertv

De voordelen van een VayaMassage voor jouw bedrijf

Een massage is ideaal om de werkstress bij jouw medewerkers zowel te verlichten als te voorkomen. Rug-, nek- en schouderklachten zijn vaak het gevolg van langdurig bureauwerk en het omgaan met stress. Door de stramme spieren los te masseren, kunnen die klachten heel effectief verholpen worden. Daarmee verhoog je het welzijn van je werknemers én kan je een deel van het ziekteverzuim in je bedrijf tegengaan. Een massage biedt dus zowel mentale als fysieke gezondheidsvoordelen op lange termijn. Maar vooral vlak na de massage zullen je medewerkers zich opgewekter voelen en vol goede moed terug in hun werk vliegen! 

Je mag er trouwens vanuit gaan dat al je medewerkers in je bedrijf 100 procent zullen genieten van deze massage. Ondanks dat bedrijfsmassages vaak kort en krachtig zijn streven wij ernaar om iedereen individueel de beste massage-ervaring te geven.  

Eenmalig of maandelijks

Je kan zo’n massage eenmalig boeken om je werknemers te trakteren op een verwenmoment, maar je kan een bedrijfsmassage natuurlijk ook maandelijks of zelfs wekelijks inplannen. Regelmatig een massage krijgen heeft namelijk veel gezondheidsvoordelen die jouw bedrijf alleen maar ten goede kunnen komen. En jouw werknemers gaan dit enkel maar waarderen! 

Tijdens de kantooruren of cadeau geven 

Een bedrijfsmassage boek je best tijdens de kantooruren, maar je kan ook altijd een massage cadeau geven aan je medewerkers voor een speciale gelegenheid. Dan krijgen zij een professionele massage aan huis cadeau op een moment waarop ze het zelf verkiezenEen cadeaubon voor een massage aan huis kan je individueel aankopen en zijn steeds een volledig jaar geldig.  

Graag meer weten?

Wil je graag wat meer info over de mogelijkheden voor bedrijfsfeesten, teambuilding, personeelsfeesten, seminaries, beurzen, etc.?
Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we de mogelijkheden samen kunnen bespreken.