fbpx

Massages op het werk

Opzoek naar massages op het werk of op jouw event? Zoek niet verder!

Vraag prijs aan

Massages op het werk of tijdens jouw event

Wij hebben een professioneel team dat voor jou klaar staat.
Alles wordt van A tot Z verzorgd zodat jullie gasten ten volle van deze beleving kunnen genieten. Van massagetafel, handdoeken, natuurlijke oliën en muziek tot de subtiele geur van onze aromadiffuser. Je moet enkel een geschikte ruimte voorzien & wij doen de rest.

Bedrijfsmassages, hoe gaat het in zijn werk?

Je hebt bij ons de mogelijkheid om te kiezen tussen een standaard massage (massagetafel), een stoelmassage of een combinatie van beiden. Na overleg kan je zelf de tijdsduur per persoon bepalen, dit kan al vanaf 15 min. per persoon. Je kan de massages vervolgens naar eigen wens inplannen. Dit kan zowel door de week als in het weekend tussen 09:00 – 22:00 uur, ook op feestdagen. 

Liggende massage of stoelmassage?

Je hebt bij ons de keuze tussen zowel een gewone ontspannende massage (gegeven op een massagetafel) als een stoelmassage. In de meeste gevallen zal een stoelmassage het meest toegankelijk zijn omdat deze massage over de kleding heen gegeven wordt en er geen gebruik van olie nodig is.

Indien er de nodige private ruimte voorzien kan worden is een massage op een massagetafel ook een mogelijkheid. Hierbij kunnen de gasten zich even omkleden en is er wél gebruik van olie. Wij raden deze massage aan bij een tijdsduur vanaf 20 minuten per persoon.

Massage op het werk door Vayamassage

Deze bedrijven gingen je voor:

massage op het werk - gertlatenight
massage op het werk - Thebodyshop
massage op het werk - Tomorrowland
massage op het werk - viertv

Graag meer weten?

 

Wil je graag wat meer info over de mogelijkheden voor bedrijfsfeesten, teambuilding, personeelsfeest, seminaries, beurzen, events etc.?
Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we de mogelijkheden samen kunnen bespreken.

Over ons

Wie zijn we

Klantervaringen

Vacatures

Inschrijven nieuwsbrief

Bedrijfsgegevens

Zipstraat 28,
B-3900 Overpelt

+32(0)498 13 31 87