Je kan niet enkel thuis, maar ook op je werk genieten van een VayaMassage. Dat kan bijvoorbeeld dienen als ideale beloning voor al het harde werk dat de afgelopen week/maand/jaar binnen het bedrijf is verricht.

$

Omdat je medewerkers goede werkresultaten geleverd hebben

$

Omdat ze net een periode van hoge werkdruk achter de rug hebben

$

Omdat ze het gewoon een keer verdienen in de watten gelegd te worden

Massage op het werk door Vayamassage

Wat is een bedrijfsmassage?

Een bedrijfsmassage is simpelweg een massage die bij jou op het werk gegeven wordt. Voor zo’n massage heb je de keuze tussen een stoelmassage of een massage op massagetafel. Vaak wordt de voorkeur gegeven aan een stoelmassage omdat we deze over de kleding heen kunnen geven en daardoor de drempel voor je werknemers een stuk lager is

Daarnaast is er steeds de keuze tussen een ontspannende massage of een stevige massage waarbij er op de spieren wordt ingewerkt. Bij een bedrijfsmassage ligt de focus dan telkens vooral op de nek, rug, schouders, armen en handen

Voor hoe lang reserveer ik massages op het werk?

Het totaal aantal uren waarvoor je de massages reserveert hangt ervan af hoeveel medewerkers je hebt en voor hoe lang ze graag individueel gemasseerd worden. Bij een bedrijfsmassage kan er per persoon 15 tot 60 minuten van een massage genoten worden.

Een stoelmassage van 30 minuten is het aangenaamst, maar dat kan ook voor 15 minuten. Als het wat langer mag dan raden we massages met massagetafel aan (dezelfde prijs per uur). 

Benodigdheden

Eigenlijk helemaal niets, want wij brengen alle benodigdheden mee naar je werkplek: van massagetafel tot olie, handdoeken en zelfs een rustgevend muziekje zal er niet aan ontbreken.

Een stoelmassage kan zelfs gewoon in het kantoor of een vergaderruimte gegeven worden. Voor de massages op massagetafel voorzie je wel best een aparte, afgesloten ruimte met voldoende plek voor de tafel(s). 

Deze bedrijven gingen je voor:

Logo Gert Late Night
Logo The Body Shop
Logo Tomorrowland
Logo VIER

De voordelen van een VayaMassage voor jouw bedrijf

Een massage is ideaal om de werkstress bij jouw medewerkers zowel te verlichten als te voorkomen. Rug-, nek- en schouderklachten zijn vaak het gevolg van langdurig bureauwerk en het omgaan met stress. Door de stramme spieren los te masseren, kunnen die klachten heel effectief verholpen worden. Daarmee verhoog je het welzijn van je werknemers én kan je een deel van het ziekteverzuim in je bedrijf tegengaan.

Een massage biedt dus zowel mentale als fysieke gezondheidsvoordelen op lange termijn. Maar vooral vlak na de massage zullen je medewerkers zich opgewekter voelen en vol goede moed terug in hun werk vliegen! 

Je mag er trouwens van uitgaan dat al je medewerkers in je bedrijf 100% zullen genieten van hun massage. Ondanks dat bedrijfsmassages vaak kort en krachtig zijn, streven wij er nog steeds naar om iedereen individueel de beste massage-ervaring te geven.  

Eenmalig of maandelijks

Je kan zo’n massage eenmalig boeken om je werknemers te trakteren op een verwenmoment, maar je kan een bedrijfsmassage natuurlijk ook maandelijks of zelfs wekelijks inplannen. Regelmatig een massage krijgen heeft namelijk veel gezondheidsvoordelen die jouw bedrijf alleen maar ten goede kunnen komen. En jouw werknemers gaan dit enkel maar waarderen! 

Tijdens de kantooruren of cadeau geven 

Een bedrijfsmassage boek je best tijdens de kantooruren, maar je kan ook altijd een massage cadeau geven aan je medewerkers voor een speciale gelegenheid. Dan krijgen zij een professionele massage aan huis cadeau op een moment waarop ze het zelf verkiezenEen cadeaubon voor een massage aan huis kan je individueel aankopen en zijn steeds een volledig jaar geldig.  

Graag meer weten?

Wil je graag wat meer info over de mogelijkheden voor bedrijfsfeesten, teambuilding, personeelsfeesten, seminaries, beurzen, etc.?
Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we de mogelijkheden samen kunnen bespreken.

Massage op het werk

Prijzen

één therapeut

Eerste uur | €85
  Bijkomende uren | € 60

Twee therapeuten

Eerste uur | € 170
  Bijkomende uren | € 120

Extra therapeut

Eerste uur | € 85 extra
 Bijkomende uren | € 60 extra