fbpx

VayaMassage is steeds een groot succes op de bedrijfsvloer. Collega’s zullen met veel enthousiasme uitkijken naar deze rustgevende pauze tijdens hun drukke werkdag.

Door Vaya’s netwerk van therapeuten over héél Vlaanderen kan je erop rekenen dat wij zowel voor kleine als grote bedrijven dit moment van rust kunnen creëren.

Wij zijn voorzien van alle benodigdheden (van massagetafel tot olie, handdoeken en zelfs een rustgevend muziekje zal er niet aan ontbreken). Dus je kan er zeker van zijn dat alles tiptop in orde zal staan voor de ontvangst van jouw werknemers. Voor de volle 100% genieten, daar gaan we voor! Want ondanks dat deze massages vaak korter van duur zijn, streven wij er steeds naar om iedere persoon individueel een kwaliteitsvolle massage te geven.

Massage op het werk door Vayamassage

Wat is een bedrijfsmassage?

Een bedrijfsmassage is simpelweg een massage die bij jou op het werk gegeven wordt. Voor zo’n massage heb je de keuze tussen een stoelmassage of een massage op massagetafel. Vaak wordt de voorkeur gegeven aan een stoelmassage omdat we deze over de kleding heen kunnen geven en daardoor de drempel voor je werknemers een stuk lager is. Daarnaast is er steeds de keuze tussen een ontspannende massage of een stevige massage waarbij er op de spieren wordt ingewerkt. Bij een bedrijfsmassage ligt de focus dan telkens vooral op de nek, rug, schouders, armen en handen

Massagestoel of massagetafel?

Op kantoor gaat de voorkeur vaak uit naar een stoelmassage gezien de massage in dit geval over de kleding heen gegeven kan worden. Dit maakt het extra toegankelijk en laagdrempelig om deel te nemen. Een ander pluspunt is dat we onze massagestoel(en) zonder probleem in een publieke ruimte kunnen opstellen en hiervoor geen aparte ruimte voorzien moet worden.

Ben je in de mogelijkheid om een aparte ruimte te creëren dan kan het interessant zijn om te kiezen voor onze massagetafel(s). In dit geval werken we rechtstreeks op de huid en maken we gebruik van massageolie waardoor we beter kunnen inwerken op diepliggende spierlagen. Bij massages met een minimum duurtijd van 15 minuten gaat onze persoonlijke voorkeur uit naar de massagetafel omdat jouw werknemers zich dan lekker comfortabel kunnen neerleggen en hierdoor extra kunnen genieten van dit moment.

Deze bedrijven/events gingen je voor:

massage op het werk - gertlatenight
massage op het werk - Thebodyshop
massage op het werk - Tomorrowland

De voordelen van een VayaMassage voor jouw bedrijf

Een massage is ideaal om de werkstress bij jouw medewerkers zowel te verlichten als te voorkomen. Rug-, nek- en schouderklachten zijn vaak het gevolg van langdurig bureauwerk en het omgaan met stress. Door de stramme spieren los te masseren, kunnen die klachten heel effectief verholpen worden. Daarmee verhoog je het welzijn van je werknemers én kan je een deel van het ziekteverzuim in je bedrijf tegengaan.

Een massage biedt dus zowel mentale als fysieke gezondheidsvoordelen op lange termijn. Maar vooral vlak na de massage zullen je medewerkers zich opgewekter voelen en vol goede moed terug in hun werk vliegen!

Wij creëren voor jouw werknemers een ontspannen moment om even te ontsnappen aan alle drukte. Deze rust stralen we over de hele lijn uit wat maakt dat VayaMassage zonder twijfel zal bijdragen aan het groot succes van jouw bedrijf. Het ontspannen gevoel dat werknemers na de massage ervaren zullen ze onbewust associëren met jouw bedrijf, wij twijfelen er dan ook niet aan dat ze hierover nog een lange tijd zullen napraten bij vrienden en familie.

Je mag er trouwens van uitgaan dat al je medewerkers in je bedrijf 100% zullen genieten van hun massage. Ondanks dat bedrijfsmassages vaak kort en krachtig zijn, streven wij er nog steeds naar om iedereen individueel de beste massage-ervaring te geven.  

Eenmalig of maandelijks

Je kan zo’n massage eenmalig boeken om je werknemers te trakteren op een verwenmoment, maar je kan een bedrijfsmassage natuurlijk ook maandelijks of zelfs wekelijks inplannen. Regelmatig een massage krijgen heeft namelijk veel gezondheidsvoordelen die jouw bedrijf alleen maar ten goede kunnen komen. En jouw werknemers gaan dit enkel maar waarderen! 

Tijdens de kantooruren of cadeau geven 

Een bedrijfsmassage boek je best tijdens de kantooruren, maar je kan ook altijd een massage cadeau geven aan je medewerkers voor een speciale gelegenheid. Dan krijgen zij een professionele massage aan huis cadeau op een moment waarop ze het zelf verkiezenEen cadeaubon voor een massage aan huis kan je individueel aankopen en zijn steeds een volledig jaar geldig.  

Graag meer weten?

Wil je graag wat meer info over de mogelijkheden voor bedrijfsfeesten, teambuilding, personeelsfeesten, seminaries, beurzen, etc.?
Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we de mogelijkheden samen kunnen bespreken.

Massage op het werk

Prijzen

één therapeut

Eerste uur | €99
  Bijkomende uren | € 70

Twee therapeuten

Eerste uur | € 198
  Bijkomende uren | € 140

Extra therapeut

Eerste uur | € 99 extra
 Bijkomende uren | € 70 extra