fbpx

Algemene voorwaarden

Boek nu een massage

nAlgemene voorwaarden Vaya Massage

Om onze massages zo goed en ontspannen mogelijk te laten verlopen, hanteren wij een aantal algemene voorwaarden. Als je een afspraak vastleg bij VayaMassage gaan we er vanuit dat je deze voorwaarden hebt gelezen en hiermee akkoord gaat.

 1.  Bij het maken van een afspraak wordt er naar je telefoonnummer en/of e-mailadres gevraagd. Wij helpen niemand verder die anoniem wilt blijven.
 2. Voorafgaand de eerste behandeling wordt er een kort intake gesprek gehouden met de klant. de klant is zelf verantwoordelijk voor de juistheid van deze (medische informatie) die hij/zij tijdens dit gesprek verstrekt. Dit is geheel vrijblijvend en kan helpen met de verantwoorde gift van de massagebehandeling.
 3. Bij wijzigingen in de situatie van de client is hij/zij zelf verantwoordelijk om dit tijdig aan ons door te geven.
 4. Alle informatie die je tijdens het intake gesprek en de behandeling aan ons verstrekt wordt vertrouwelijk behandeld en kan nooit aan derden worden verstrekt.
 5. Wij stellen geen medische diagnoses. Bij twijfel langs onze kant kan er afgezien worden van de behandeling
 6. Bij koorts, griep en steenpuisten (waar dan ook op het lichaam) mag er absoluut niet gemasseerd worden. Bij acute blessures, hoge bloeddruk en ziektes is het raadzaam eerst advies te vragen aan jou arts, voordat je een afspraak maakt.
 7. Gemaakte afspraken kunnen tot 24 uur voorafgaand aan de afspraak kosteloos geannuleerd worden. Bij Geannuleerde of “vergeten” afspraken binnen deze termijn wordt het eerste uur in rekening gebracht.
 8. Betalingen door particulieren verloopt steeds contant en kunnen hiervan een factuur meekrijgen. Bedrijven kunnen ook via overschrijving betalen.
 9. Cadeaubons zijn inwisselbaar voor de behandeling die op de cadeaubon vermeld staat en is geldig tot op de vervaldatum
 10. VayaMassage is niet verantwoordelijk voor beschadigingen, diefstal en/of verlies van persoonlijke bezittingen van de klant.
 11. Erotische of sensuele massages worden niet gegeven. Klanten die hier toch naar vragen worden meteen verzocht de praktijk te verlaten en zijn niet meer welkom. Deze gegevens worden op een zwarte lijst bijgehouden.
 12. Door akkoord te gaan met deze voorwaarden verklaar je tevens dat je Vayamassage niet aansprakelijk zal stellen voor bij- en/of nawerkingen die mogelijk het gevolg kunnen zijn van een massage behandeling die aan jou gegeven is.
 13. Het privacy reglement is van toepassing