fbpx

Cadeaubonnen

Met onze cadeaubonnen kan je het leuke vooruitzicht geven van een professionele massage aan huis. Hebben jouw familie of vrienden dat al ooit ervaren? Kies hieronder een cadeaubon van VayaMassage en wij zorgen ervoor dat de gelukkige ontvanger je ontzettend dankbaar zal zijn! 🙂

massagetafel massage aan huis

Een massage aan huis, wat is dat?

First things first: een massage aan huis cadeau geven, wat houdt dat precies in? Wij nemen alle benodigdheden mee tot aan huis. Van massagetafel tot handdoeken, olie en zelfs een rustgevend muziekje zal er niet aan ontbreken. Op deze manier kan je volledig ontspannen en genieten van dit moment van rust, zonder je zorgen te moeten maken om de praktische details!

Bovendien werken wij bij VayaMassage enkel met de beste massagetherapeuten die zowel een ontspannende als een zeer stevige massage kunnen geven. Zo garanderen wij elke keer opnieuw dat je de volle 100 procent kan genieten van jouw massage. Je kan zo’n massage aan huis trouwens iedere dag boeken (ook op zon- en feestdagen) tussen 10:00 en 22:00 uur.

Maak hieronder je keuze en geef je geliefden zo’n massage cadeau voor de gelegenheid.

Kies de VayaMassage cadeaubon die bij jou past

Jouw opties:

Je hebt de keuze tussen een cadeaubon voor een massage aan huis of een massage in onze praktijk te Pelt.

De waarde van de cadeaubon is telkens afhankelijk van de duur van de massage die je kiest: 30 min, 60 min, 90 min of 120 min.

Hot tip: Geef een duomassage cadeau zodat je lekker mee kan genieten! Gezellig quality-time moment voor z’n twee.

Wat zeggen onze klanten?

ik voel me terug herboren! mijn pijn in nek en schouders zijn weg! echt top! ik raad het iedereen echt aan!! ??
Lisa

Heerlijk ! Een aanrader voor iedereen, zalige massage in eigen huis. Professioneel en toch heel huiselijk. Goed bezig, kijk uit naar de volgende sessie !
Ann

Heerlijke duo massage met de dochter gehad. Wij komen zeker nog eens terug!! Een aanrader.

Isabel