fbpx

Massage in Leopoldsburg

De beste massages in de regio
Boek jouw Vayamassage

Ontspanningsmassage of sportmassage Leopoldsburg

Massagepraktijk Leopoldsburg

Opzoek naar een massage in de buurt van Leopoldsburg? Dan kan je sinds kort niet enkel terecht in onze gevestigde praktijk in Pelt, maar ook in onze gloednieuwe massagepraktijk in Leopoldsburg! Je kan hier op afspraak komen genieten van 10:00 uur tot 22:00 uur, ook op zon- en feestdagen.

Welke massages?
Net zoals bij onze massages aan huis heb je de keuze tussen een ontspannende massage en een stevige massage sportmassage (of beide). Daarnaast kan je bij VayaMassage ook altijd terecht voor zwangerschapsmassageskindermassages en duomassages.

Massage Leopoldsburg - Massagepraktijk VayaMassage
Duo massage - VayaMassage

Samen genieten

Een duomassage in Leopoldsburg

Je kan een gelijktijdige duomassage boeken in Leopoldsburg om samen met z’n twee te genieten van een massage op locatie. Zo zorgen we ervoor dat jullie de buitenwereld even helemaal kunnen vergeten.

Ideaal als afsluiter na een ontspannend uitstapje of om je spieren weer los te masseren na een lange wandeling!

Prijzen massage Leopoldsburg

Tarieven

enkele massage

 30 min | € 45
60 min | € 70
90 min | € 100
120 min | € 130

DUOmassage

 30 min | N.V.T.
60 min | € 140
90 min | € 200
120 min | € 260

Liever dat wij tot bij jouw komen?

Massage aan huis Leopoldsburg

Zie je er tegenop om tot bij ons te komen? Dat is geen enkel probleem hoor, want wij kunnen ook gemakkelijk tot bij jou komen. We nemen hiervoor alle benodigdheden mee en komen aan huis over heel Vlaanderen!

Voor ieder wat wils

Onze massages

Ontspanning massage - Massage Aanbod VayaMassage

Ontspanning

Hier leggen we de focus volledig op ontspanning door een afwisseling van zachte en stevige massagetechnieken.

Sportmassage - Massage Aanbod VayaMassage

Sportmassage

Hier leggen we de focus op het loswerken en herstel van de spieren. Ideaal voor sporters

Zwangerschapsmassage

Zwangerschap 

Een zwangerschapsmassage is een ontspanningsmassage waarbij voeten, benen, armen, rug, hoofd, nek en schouders gemasseerd worden.

Een massage cadeaubon kopen

Als je op zoek bent naar een leuk cadeautje waarvan de meesten ontzettend zullen genieten, koop je best één van onze cadeaubonnen. Een tegoed voor zo’n heerlijk verwenmomentje doet het altijd goed als geschenk. Koop hier =>

What people think

Klant Ervaringen

Uitstekend
Gebaseerd op 314 recensies
Dorien Geudens
Dorien Geudens
26/03/2024
Deze ochtend een heerlijke zwangerschapsmassage gekregen. Merci!
Finley De Schepper
Finley De Schepper
24/03/2024
Ik heb een ontspanningsmassage (90 minuten) aan huis geboekt. Ik heb deze gekregen van Kimberly. Zij is een zeer aangenaam persoon en straalt rust uit. Ik voelde mij meteen op mijn gemak bij haar. Voor de massage heeft zij mij enkele vragen gesteld om mij en mijn lichaam beter te leren kennen. Ik had specifiek last in mijn onderrug en in het midden. Kimberly heeft de tijd genomen om er extra op te werken om zo mijn pijn te verlichten, met een zalig resultaat als gevolg! Het was een zéér aangename massage, ik verdween mentaal even naar een andere wereld. Het was een professionele en zeer aangename ervaring! Ik kan het iedereen aanraden en ik zal zeker nog eens een massage boeken bij Vaya!
Pascal Faes
Pascal Faes
20/03/2024
Afgesproken voor een sportmassage. Judith doet dat fantastisch, ze weet alle knopen en plekjes te vinden en maak ze los.
Zoe Brock
Zoe Brock
19/03/2024
Ik ben op 7/03 voor het eerst gaan genieten een massage. Vaya heeft me zowel een ontspannings- als sportmassage gegeven. Ik had geen verwachtingen en was een beetje sceptisch. Echter heb ik tot op heden geen spijt gehad van de massage. Ik heb miniem spierpijn gehad achteraf. Ook heb ik tot op heden een pak minder/geen hoofdpijn meer. Mijn spieren/lichaam hadden duidelijk nood aan ontspanning. Vaya heeft dit geweldig gedaan, ze was super vriendelijk en de omgeving brengt je tot rust. Ik kom zeker terug!! Het is meer als zijn geld waard. Dus ben je een eeuwige twijfelaar (zoals mij😅) gewoon inschrijven! Je gaat geen spijt hebben.
Tineke Geuens
Tineke Geuens
14/03/2024
Genoten van een fantastische sportmassage! Dankjewel voor dit geweldige cadeau liefste metekind 😘 Dit adresje onthoud ik en kom ik zeker terug zo dicht bij huis ❤️
Joni Custers
Joni Custers
13/03/2024
Mike & Vanessa hebben ons onder handen genomen en het was zalig! De subtiele, fijne aanpak wordt gewaardeerd. Goed bezig, toppers!
SaraPollacsek
SaraPollacsek
10/03/2024
Wauw! Genoten tot en met, Priskilla had gouden handen. Een echte aanrader.
ben camps
ben camps
03/03/2024
Top massage! Goed gedaan Priscilla