Massage in Leopoldsburg

Boek jouw massageBekijk prijzen

Een massage in onze praktijk te Leopoldsburg

Woon jij in de buurt van Leopoldsburg of Pelt? Dan kan je sinds kort niet enkel terecht in onze gevestigde massagepraktijk in Pelt, maar ook in onze gloednieuwe massagepraktijk in Leopoldsburg! Je kan hier op afspraak komen genieten van 10:00 uur tot 22:00 uur, ook op zon- en feestdagen.

Toevallig in de buurt? Geef ons telefonisch een seintje, dan kijken we meteen of er die dag nog plek is. Dat kan naar het nummer: 0490194668 voor het boeken van alle last-minute massages.

Welke massages kan je hier krijgen?

Net zoals bij onze massages aan huis en in onze praktijk in Pelt heb je voor jouw massage in Leopoldsburg de keuze tussen een ontspannende massage of een stevige massage (of een combinatie van beide natuurlijk). Maar je kan bij VayaMassage ook altijd terecht voor een deugddoende zwangerschapsmassagekindermassage of gezellig met z’n twee: duomassages.

Vaya masseert het been van een klant

Het belangrijkste voor ons is dat jij kan ontspannen en uiteraard… heerlijk genieten

Vaya profielfoto

Gegarandeerd de beste massage

De ene massage is de andere niet, dat weten wij maar al te goed. Daarom streven wij ernaar om aan élke klant de beste massage-ervaring te geven. Hoe doen we dat? Door enkel de beste massagetherapeuten met de juiste technieken uit te kiezen zodat elk teamlid een heerlijke VayaMassage kan geven.

Tijdens de massage mag jij ook altijd aangeven of de druk voor jou wat harder of zachter mag, want bij ons ligt de focus echt op het geven van een bepaalde druk die voor jou het beste aanvoelt. Dat is niet hetzelfde voor iedereen en daarom is elke massage ook persoonlijk op jouw behoeften afgestemd. Zo garanderen we dat jij elke keer opnieuw zal kunnen genieten van een deugddoende, kwaliteitsvolle VayaMassage.

Wat vinden jullie zelf van ons?

Ervaringen

Nog niet overtuigd? Ervaar zelf een VayaMassage!

CadeauTIP !

Als je op zoek bent naar een leuk cadeautje waarvan de meesten ontzettend zullen genieten, koop je best één van onze cadeaubonnen. Een tegoed voor zo'n heerlijk verwenmomentje doet het altijd goed als geschenk. 

Je kan zelf bepalen welke soort massage (duomassage, massage aan huis, massage in de praktijk, €50, of ...) je cadeau wil geven en het kaartje kan door jou zelf nog gepersonaliseerd worden. 

Ken je dat gelukzalige gevoel na een massage? Geef het cadeau met een VayaMassage cadeaubon. Of misschien ben je zelf niet voor massages, maar ken je wel iemand die er weg van zal zijn!

Model bekijkt VayaMassage cadeaubon

 Toevallig in de buurt van Leopoldsburg?

Je nek of schouders die vastzitten na een lange werkdag, onderweg van een lange reis of gewoon toevallig in de buurt en eens even willen binnenspringen? Genoeg redenen voor een last-minute massage in Leopoldsburg of één van onze massagepraktijken en dat begrijpen wij maar al te goed. Dus wij zullen je dan ook altijd zo snel mogelijk proberen verder te helpen!

Hoe? Om last-minute een massage in Leopoldsburg (of in Pelt of aan huis) te boeken wanneer je in de buurt bent en last-minute nood hebt aan een VayaMassage, kan je ons best even telefoneren op het nummer 0490194668.

Een duomassage in Leopoldsburg

Je kan altijd een gelijktijdige duomassage boeken in onze praktijk om samen met z’n twee te genieten van een massage op locatie. Zo zorgen we ervoor dat jullie de buitenwereld even helemaal kunnen vergeten.

Ideaal als afsluiter na een ontspannend uitstapje of om je spieren weer los te masseren na een lange wandeling!

Liever een massage aan huis?

Zie je er tegenop om tot bij ons te komen? Dat is geen enkel probleem hoor, want wij kunnen ook gemakkelijk tot bij jou komen. We nemen hiervoor alle benodigdheden mee en komen aan huis over heel Vlaanderen!

Massage in Leopoldsburg

Prijzen

enkele massage

 30 min | € 40
60 min | € 60
90 min | € 85
120 min | € 110

DUOmassage

 30 min | N.V.T.
60 min | € 120
90 min | € 170
120 min | € 220