fbpx

Massage in Leopoldsburg

Krokussenstraat 30, 3970 Leopoldsburg
Boek jouw massageBekijk prijzen

Een massage in onze praktijk in Leopoldsburg

Woon jij in de buurt van Leopoldsburg? Dan kan je sinds kort niet enkel terecht in onze gevestigde praktijk in Pelt, maar ook in onze gloednieuwe massagepraktijk in Leopoldsburg! Je kan hier op afspraak komen genieten van 10:00 uur tot 22:00 uur, ook op zon- en feestdagen.

Het belangrijkste voor ons is dat jij kan ontspannen en uiteraard… heerlijk genieten

Voorbeeld van een massage in onze praktijk in Leopoldsburg

Toevallig in de buurt? Geef ons telefonisch een seintje, dan kijken we meteen of er die dag nog plek is.
Dat kan naar het nummer: +32 11 360957 voor het boeken van alle last-minute massages!

Hoe kiezen tussen een ontspannende massage & een sportmassage?

Ongeacht jouw keuze, bij VayaMassage word je gegarandeerd stevig gemasseerd en niet gewoon geaaid over de huid. Daar heeft uiteraard niemand wat aan! Bij een ontspannende massage ligt de focus dan wel op relaxen en even helemaal tot rust komen, terwijl die bij een sportmassage ligt op het verhelpen van pijnklachten of stramme spieren. Dat verschil merk je vooral wanneer de massagetherapeut diep inwerkt op vastzittende of pijnlijke spieren. Dit kan tijdens de massage al eens pijn doen. Uiteraard is dat volkomen normaal en ga je er 2 à 3 dagen last van hebben, net zoals je spierpijn krijgt na het sporten. Daarna zul je je stukken beter voelen dan ervoor en zal je voor een hele tijd van pijnklachten én stramme spieren verholpen zijn. Even op je tanden bijten dus bij zo’n sportmassage, om achteraf de vruchten ervan te plukken. 

Vaya profielfoto

Gegarandeerd de beste massage

De ene massage is de andere niet, dat weten wij maar al te goed. Daarom streven wij ernaar om aan élke klant de beste massage-ervaring te geven. Hoe doen we dat? Door enkel de beste massagetherapeuten met de juiste technieken uit te kiezen zodat elk teamlid een heerlijke VayaMassage kan geven.

Tijdens de massage mag jij ook altijd aangeven of de druk voor jou wat harder of zachter mag, want bij ons ligt de focus echt op het geven van een bepaalde druk die voor jou het beste aanvoelt. Dat is niet hetzelfde voor iedereen en daarom is elke massage ook persoonlijk op jouw behoeften afgestemd. Zo garanderen we dat jij elke keer opnieuw zal kunnen genieten van een deugddoende, kwaliteitsvolle VayaMassage.

Wat vinden andere van VayaMassage

Geniet er zelf ook van met jouw eigen VayaMassage aan huis

Cadeau TIP !

Als je op zoek bent naar een leuk cadeautje waarvan de meesten ontzettend zullen genieten, koop je best één van onze cadeaubonnen. Een tegoed voor zo'n heerlijk verwenmomentje doet het altijd goed als geschenk.

Je kan zelf bepalen welke soort massage (duomassage, massage aan huis, massage in de praktijk, €50, of ...) je cadeau wil geven en het kaartje kan door jou zelf nog gepersonaliseerd worden.

Ken je dat gelukzalige gevoel na een massage? Geef het cadeau met een VayaMassage cadeaubon. Of misschien ben je zelf niet voor massages, maar ken je wel iemand die er weg van zal zijn!

Model bekijkt VayaMassage cadeaubon

Massagepraktijk Leopoldsburg

Prijzen

enkele massage

 30 min | € 40
60 min | € 65
90 min | € 90
120 min | € 120

DUOmassage

 30 min | N.V.T.
60 min | € 130
90 min | € 180
120 min | € 240

Liever een massage aan huis?

Zie je er tegenop om tot bij ons te komen? Dat is geen enkel probleem hoor, want wij kunnen ook gemakkelijk tot bij jou komen. We nemen hiervoor alle benodigdheden mee en komen aan huis over heel Vlaanderen!