Massage aan huis

Boek nu een massage

Een massage bij jou aan huis

Zie je er tegenop om tot bij ons te komen of wil je een gezellig avondje thuis niet onderbreken om te ontspannen? Redenen genoeg voor een massage aan huis, want wat is het heerlijk om na zo’n ontspannen moment gewoon gezellig thuis te zijn! Meteen de douche in of de zetel op, maar vooral: in alle kalmte nagenieten.

Wij komen met onze massages aan huis over heel Vlaanderen. Natuurlijk zijn wij daarvoor voorzien van al het nodige materiaal zoals een massagetafel, olie, handdoeken en zelfs een rustgevend muziekje om in de sfeer te komen. Jij moet dus helemaal niets voorzien zodat jouw focus kan liggen op helemaal ontspannen en genieten van de massage.

massage aan huis Antwerpen loft by VayaMassage

VayaMassage staat voor kwaliteit

De ene massage is de andere niet, dat weten wij als geen ander. Daarom streven we ernaar om aan elke klant indivueel de beste massage-ervaring te geven. Dat doen wij door alleen de beste massagetherapeuten uit te kiezen die de juiste technieken beheersen om een heerlijke VayaMassage te kunnen geven. Tijdens de massage mag je ook altijd zelf aangeven of de druk wat harder of zachter mag, want bij ons ligt de focus echt op het geven van een bepaalde druk die voor jou het beste aanvoelt. Zo garanderen wij dat jij elke keer opnieuw zal kunnen genieten van een deugddoende VayaMassage aan huis.

Duomassage aan huis, kan dat ook?

Natuurlijk, ook een gelijktijdige duomassage aan huis of een duomassage na elkaar voor z’n twee plannen we graag voor jou in. Een duomassage aan huis is enorm populair omdat je zo samen met je geliefde even de buitenwereld helemaal kan vergeten. Het is de ideale date-night of vriend(inn)enavond om je met z’n twee heerlijk te laten verwennen. Hou er wel rekening mee dat als we hiervoor twee (of meer) massagetherapeuten beschikbaar moeten hebben, het makkelijker is als je dit tijdig vastlegt.

 

Hier mag je rekening mee houden

Wij brengen alle benodigdheden mee naar jouw thuis: van massagetafel tot olie, handdoeken en zelfs een rustgevend muziekje zal er niet aan ontbreken. Je moet dus niets voorzien, enkel ervoor zorgen dat er voldoende ruimte is om onze tafel(s) op te stellen. Eén massagetafel meet 1m x 2m, maar bij een duomassage zal je ruimte nodig hebben voor twee tafels. Natuurlijk kan ook dat probleem verholpen worden door een duomassage na elkaar te reserveren, want dan is er maar één massagetherapeut en dus één massagetafel nodig. Daarnaast is het ook aangenamer voor jezelf om van een massage te genieten in een verwarmde kamer. In onze massagepraktijk in Pelt zorgen we bijvoorbeeld altijd voor een aangename temperatuur tussen 22 en 24 graden.

Massage nu onmiddelijk?

Wij plannen ook last-minute massages in. Hiervoor kan je ons best telefonisch een seintje geven zodat we dit snel kunnen opvolgen. Hou er daarnaast ook rekening mee dat wij werken op basis van de beschikbaarheid van onze massagetherapeuten en het niet altijd lukt om een gelijktijdige duomassage (met twee therapeuten) die dag zelf nog in te plannen. De massages na elkaar plaatsen is hiervoor opnieuw een veel genomen alternatief, omdat er dan slechts één massagetherapeut beschikbaar dient te zijn. Wil je graag een last-minute massage boeken? Bel ons op het nummer 0490/194668 en wij helpen je graag verder met je verzoek.

Massage aan huis

Prijzen

enkele massage

60 min | €85
 90 min | € 115
 120 min | € 145

Duo massage

2 x 60 min | € 170
 2 x 90 min | € 230
2 x 120 min | € 290

Massage na elkaar

2 x 30 min | € 85
 2 x 60 min | € 145
  2 x 90 min | € 205

Voordelen van een Vayamassage

Van 10u tot 22u

ook op zon- en feestdagen

Wij brengen

alle benodigdheden mee

jij kan lekker

gemakkelijk thuisblijven

Z
een massage van

professionele kwaliteit

Niet alleen een massage aan huis in Antwerpen en Limburg, maar over heel Vlaanderen

Ben jij op zoek naar een massage in de buurt? VayaMassage komt zelfs tot bij jou aan de voordeur! Geef jouw adres in op deze pagina en reserveer je massage bij jou thuis. Het maakt niet uit in welke regio in Vlaanderen je woont, wij regelen alles voor jou. Het enige wat jij kan doen is je voorbereiden op een heerlijke VayaMassage in het comfort van je eigen woning.

Massage in Overpelt