fbpx

Een massage bij jou aan huis?

Wij komen met onze massages aan huis over heel Vlaanderen. Dus zie je er tegenop om tot bij ons in Pelt te komen of wil je een gezellig avondje thuis niet onderbreken om te ontspannen? Er zijn redenen genoeg om voor een massage aan huis te kiezen, want wat is het heerlijk om na zo’n ontspannen moment gewoon gezellig thuis te zijn!

Je kan meteen de douche in of de zetel op en in alle kalmte nagenieten van je massage. Wij regelen echt alles voor jou zodat jij alleen maar kan genieten. 

sfeerfoto VayaMassage massage aan huis

Je kan kiezen voor een ontspannende massage of een stevige massage. Daarnaast bieden we ook zwangerschapsmassages, kindermassages en duomassages aan. Meer info over onze soorten massages vind je op de respectievelijke pagina’s!

Voordelen van een VayaMassage

Z
een massage van

professionele kwaliteit

Wij brengen

alle benodigdheden mee

jij kan lekker

gemakkelijk thuisblijven

Van 10u tot 22u massages

ook op zon- en feestdagen

Cadeau TIP !

Als je op zoek bent naar een leuk cadeautje waarvan de meesten ontzettend zullen genieten, koop je best één van onze cadeaubonnen. Een tegoed voor zo'n heerlijk verwenmomentje doet het altijd goed als geschenk.

Je kan zelf bepalen welke soort massage (duomassage, massage aan huis, massage in de praktijk, €50, of ...) je cadeau wil geven en het kaartje kan door jou zelf nog gepersonaliseerd worden.

Ken je dat gelukzalige gevoel na een massage? Geef het cadeau met een VayaMassage cadeaubon. Of misschien ben je zelf niet voor massages, maar ken je wel iemand die er weg van zal zijn!

Model bekijkt VayaMassage cadeaubon

Benodigdheden: massage aan huis

Eigenlijk helemaal niets, want wij brengen alle benodigdheden mee naar jouw thuis: van massagetafel tot olie, handdoeken en zelfs een rustgevend muziekje zal er niet aan ontbreken.

Je moet dus niets voorzien, enkel ervoor zorgen dat er voldoende ruimte is om onze tafel(s) op te stellen. Eén massagetafel meet 1m x 2m, maar bij een duomassage zal je ruimte nodig hebben voor twee tafels. Tenzij je natuurlijk een duomassage na elkaar reserveert, want dan is er maar één massagetherapeut en dus één massagetafel nodig.

Het is ook aangenamer voor jezelf om van een massage te genieten in een verwarmde kamer. In onze massagepraktijk in Pelt zorgen we bijvoorbeeld altijd voor een aangename temperatuur tussen 22 en 24 graden.

Massage nu onmiddelijk?

Wij plannen ook last-minute massages in. Hiervoor kan je ons best telefonisch een seintje geven zodat we dit snel kunnen opvolgen.

Wil je graag een last-minute massage boeken? Bel ons op het nummer 011 36 09 57 en wij helpen je graag verder met je verzoek.

Hou er rekening mee dat wij werken op basis van de beschikbaarheid van onze massagetherapeuten en dat het daarom niet altijd lukt om een gelijktijdige duomassage (met twee therapeuten) die dag zelf nog in te plannen. De duomassage na elkaar plaatsen is dan een veel genomen alternatief, omdat er daarvoor slechts één massagetherapeut voor nodig is.

Duomassage aan huis voor twee vriendinnen

Onze duomassages aan huis

Je kan kiezen voor een gelijktijdige duomassage aan huis of twee massages na elkaar voor z’n twee. Met zo’n duomassage aan huis kunnen jullie samen de buitenwereld even helemaal vergeten. Daarom is het ook de ideale date-night of vriend(inn)enavond.

Zijn jullie met meer dan twee? Dan boek je best ‘x’ aantal massages na elkaar.

Bij VayaMassage kan je rekenen op kwaliteitsvolle massages

 

De ene massage is de andere niet, dat weten wij als geen ander. Daarom streven we ernaar om aan elke klant indivueel de beste massage-ervaring te geven. Dat doen wij door alleen de beste massagetherapeuten uit te kiezen die de juiste technieken beheersen om een heerlijke VayaMassage te kunnen geven. Tijdens de massage mag je ook altijd zelf aangeven of de druk wat harder of zachter mag, want bij ons ligt de focus echt op het geven van een bepaalde druk die voor jou het beste aanvoelt. Zo garanderen wij dat jij elke keer opnieuw zal kunnen genieten van een deugddoende VayaMassage aan huis.

* Bij VayaMassage trekken we die kwaliteit ook door naar professionaliteit: je kan bij ons alleen terecht voor professionele massages waarbij de onderbroek steeds wordt aangehouden.

Geniet er zelf ook van met jouw eigen VayaMassage aan huis

Massage aan huis

Prijzen

enkele massage

60 min | €89
90 min | € 119
120 min | € 149

Duomassage

2 x 60 min | € 178
2 x 90 min | € 238
2 x 120 min | € 298

Massage na elkaar

2 x 30 min | € 89
2 x 60 min | € 149
2 x 90 min | € 209

Opgelet! Deze bedragen zijn exclusief parkeerkosten. Indien de therapeut betalend moet parkeren, komt er nog een kost van €5 extra bij. Als de therapeut veraf moet parkeren en meer dan 150m moet wandelen naar de locatie met de tafel, komt er helaas ook nog een kost van €20 bij om de extra last en tijd van de therapeut eerlijk te kunnen vergoeden. Hopelijk kunnen we hierbij rekenen op jouw begrip!