Massage in Herentals

Boek nu een massage

De beste massage in Herentals is een VAYAmassage aan huis

Ben jij op zoek naar de beste massage in Herentals? Dan is een VayaMassage aan huis gegarandeerd de oplossing. Zo hoef jij je huis niet eens uit om heerlijk te ontspannen en kan je daarna in alle kalmte nagenieten in de zetel.

VayaMassage komt aan huis voor een massage in heel Vlaanderen dus maakt niet uit waar jij precies woont in Herentals, Limburg of een ander gedeelte van Vlaanderen. VayaMassage verwent jou gegarandeerd met de beste massage.

VayaMassage staat voor kwaliteit

De ene massage is de andere niet, dat weten wij als geen ander. Daarom streven we ernaar om aan elke klant indivueel de beste massage-ervaring te geven. Dat doen wij door alleen de beste massagetherapeuten uit te kiezen die de juiste technieken beheersen om een heerlijke VayaMassage te kunnen geven. Tijdens de massage mag je ook altijd zelf aangeven of de druk wat harder of zachter mag, want bij ons ligt de focus echt op het geven van een bepaalde druk die voor jou het beste aanvoelt. Zo garanderen wij dat jij elke keer opnieuw zal kunnen genieten van een deugddoende VayaMassage.

Massage in herentals - Ervaar een Vayamassage aan huis

Stevige massage of gewoon écht ontspannen?

Naargelang jouw voorkeur passen wij onze massagetechnieken aan zodat wij iedereen individueel de beste massage-ervaring kunnen geven. Als jij kiest voor een sportmassage dan wordt er stevig gemasseerd op je spieren zodat ze weer lekker soepel en los worden. Deze massage is erg goed voor sporters om spieren te ontspannen en blessures te voorkomen, maar een sportmassage is heus niet alleen voor sporters geschikt. Iedereen die wel eens last heeft van bijvoorbeeld rugklachten, verkrampte spieren, stijve spieren of een geblokkeerde nek kan vooruitgeholpen worden met een stevige sportmassage. Door gebruik te maken van stevige massagetechnieken en de spieren dieper te masseren worden die klachten namelijk voor een groot deel verholpen.

Kies je daarentegen voor een relaxatiemassage, dan wordt er minder stevig of diep op de spieren gemasseerd. Tijdens zo'n massage kan je echt volledig tot rust komen in je hoofd en even lekker ontstressen. Na zo'n massage heb je meestal ook dat heerlijke, slaperige gevoel en dan is het natuurlijk extra fijn om nadien in de zetel te ploffen. Een massage aan huis is daarom écht een ultiem moment van rust en kalmte.

HIER KAN JE REKENING MEE HOUDEN

Wij brengen alle benodigdheden mee naar jouw thuis: van massagetafel tot olie, handdoeken en zelfs een rustgevend muziekje zal er niet aan ontbreken. Je moet dus niets voorzien, enkel ervoor zorgen dat er voldoende ruimte is om onze tafel(s) op te stellen. Eén massagetafel meet 1m x 2m, maar bij een duomassage zal je ruimte nodig hebben voor twee tafels. Natuurlijk kan ook dat probleem verholpen worden door een duomassage na elkaar te reserveren, want dan is er maar één massagetherapeut en dus één massagetafel nodig. Daarnaast is het ook aangenamer voor jezelf om van een massage te genieten in een verwarmde kamer. In onze massagepraktijk in Pelt zorgen we bijvoorbeeld altijd voor een aangename temperatuur tussen 22 en 24 graden.

MASSAGE AAN HUIS OF OP LOCATIE?

Deze keuze is aan jou. Je kan altijd bij Vaya terecht in haar praktijkruimte te Pelt, maar natuurlijk is dit voor sommigen een eindje rijden. Nét daarom heeft ze haar netwerk van massagetherapeuten uitgebreid over heel Vlaanderen. Zodat jij, waar dan ook in Vlaanderen, kan genieten van een heerlijke, kwaliteitsvolle VayaMassage aan huis.

Massage aan huis

Prijzen

enkele massage

60 min | €85
 90 min | € 115
 120 min | € 145

Duomassage

2 x 60 min | € 170
 2 x 90 min | € 230
2 x 120 min | € 290

Massage na elkaar

2 x 30 min | € 85
 2 x 60 min | € 145
  2 x 90 min | € 205

Opgelet! Deze bedragen zijn exclusief parkeerkosten. Indien de therapeut betalend moet parkeren, komt er nog een kost van €5 extra bij. Als de therapeut veraf moet parkeren en meer dan 150m moet wandelen naar de locatie met de tafel, komt er helaas ook nog een kost van €20 bij om de extra last en tijd van de therapeut eerlijk te kunnen vergoeden. Hopelijk kunnen we hierbij rekenen op jouw begrip!