fbpx

Massage aan huis in Anderlecht

VayaMassage - Anderlecht

Ontdek het volledige aanbod van VayaMassage voor jouw massage aan huis in Anderlecht. Met alleen de beste massagetherapeuten van de buurt in ons netwerk, zorgen we ervoor dat jij elke keer opnieuw voor de volle 100% kan genieten van een deugddoende, professionele massage.

Ben jij al klaar om te genieten?

Schoudermassage

Wat vinden onze klanten er zelf van?

Uitstekend
Gebaseerd op 314 recensies
Dorien Geudens
Dorien Geudens
26/03/2024
Deze ochtend een heerlijke zwangerschapsmassage gekregen. Merci!
Finley De Schepper
Finley De Schepper
24/03/2024
Ik heb een ontspanningsmassage (90 minuten) aan huis geboekt. Ik heb deze gekregen van Kimberly. Zij is een zeer aangenaam persoon en straalt rust uit. Ik voelde mij meteen op mijn gemak bij haar. Voor de massage heeft zij mij enkele vragen gesteld om mij en mijn lichaam beter te leren kennen. Ik had specifiek last in mijn onderrug en in het midden. Kimberly heeft de tijd genomen om er extra op te werken om zo mijn pijn te verlichten, met een zalig resultaat als gevolg! Het was een zéér aangename massage, ik verdween mentaal even naar een andere wereld. Het was een professionele en zeer aangename ervaring! Ik kan het iedereen aanraden en ik zal zeker nog eens een massage boeken bij Vaya!
Pascal Faes
Pascal Faes
20/03/2024
Afgesproken voor een sportmassage. Judith doet dat fantastisch, ze weet alle knopen en plekjes te vinden en maak ze los.
Zoe Brock
Zoe Brock
19/03/2024
Ik ben op 7/03 voor het eerst gaan genieten een massage. Vaya heeft me zowel een ontspannings- als sportmassage gegeven. Ik had geen verwachtingen en was een beetje sceptisch. Echter heb ik tot op heden geen spijt gehad van de massage. Ik heb miniem spierpijn gehad achteraf. Ook heb ik tot op heden een pak minder/geen hoofdpijn meer. Mijn spieren/lichaam hadden duidelijk nood aan ontspanning. Vaya heeft dit geweldig gedaan, ze was super vriendelijk en de omgeving brengt je tot rust. Ik kom zeker terug!! Het is meer als zijn geld waard. Dus ben je een eeuwige twijfelaar (zoals mij😅) gewoon inschrijven! Je gaat geen spijt hebben.
Tineke Geuens
Tineke Geuens
14/03/2024
Genoten van een fantastische sportmassage! Dankjewel voor dit geweldige cadeau liefste metekind 😘 Dit adresje onthoud ik en kom ik zeker terug zo dicht bij huis ❤️
Joni Custers
Joni Custers
13/03/2024
Mike & Vanessa hebben ons onder handen genomen en het was zalig! De subtiele, fijne aanpak wordt gewaardeerd. Goed bezig, toppers!
SaraPollacsek
SaraPollacsek
10/03/2024
Wauw! Genoten tot en met, Priskilla had gouden handen. Een echte aanrader.
ben camps
ben camps
03/03/2024
Top massage! Goed gedaan Priscilla

Hoe kiezen tussen een ontspannende massage & een sportmassage?

Ongeacht jouw keuze, bij VayaMassage word je gegarandeerd stevig gemasseerd en niet gewoon geaaid over de huid. Daar heeft uiteraard niemand wat aan! Bij een ontspannende massage ligt de focus dan wel op relaxen en even helemaal tot rust komen, terwijl die bij een sportmassage ligt op het verhelpen van pijnklachten of stramme spieren. Dat verschil merk je vooral wanneer de massagetherapeut diep inwerkt op vastzittende of pijnlijke spieren. Dit kan tijdens de massage al eens pijn doen. Uiteraard is dat volkomen normaal en ga je er 2 à 3 dagen last van hebben, net zoals je spierpijn krijgt na het sporten. Daarna zul je je stukken beter voelen dan ervoor en zal je voor een hele tijd van pijnklachten én stramme spieren verholpen zijn. Even op je tanden bijten dus bij zo’n sportmassage, om achteraf de vruchten ervan te plukken. 

Welke soort massages kan je nog krijgen?

Voor jouw massage aan huis in Anderlecht

Waarom kiezen voor VayaMassage?

De ene massage is de andere niet, dat weten wij maar al te goed. Daarom streeft VayaMassage ernaar om aan élke klant de beste massage-ervaring te geven. Dat doen we door enkel de beste massagetherapeuten in ons netwerk op te nemen en elke massage persoonlijk op jouw behoeften af te stemmen. Zo garanderen we dat jij elke keer opnieuw zal kunnen genieten van een deugddoende, kwaliteitsvolle VayaMassage, ongeacht door wie van onze toppers (lees: massagetherapeuten) deze massage gegeven wordt. Bovendien brengen zij alle benodigdheden mee voor jouw massage aan huis in Anderlecht. Dus geen zorgen, jij kan je helemaal focussen op genieten! 

Onze prijzen

Prijzen voor een enkele massage

60 minuten - €125

90 minuten - €165

120 minuten - €205

Prijzen voor een duomassage

60 minuten - € 250

90 minuten - € 330

120 minuten - € 410

Prijzen voor twee massages na elkaar

60 minuten p.p. - € 205

90 minuten p.p. - € 285

120 minuten p.p. - € 365

Massage aan huis
Model bekijkt VayaMassage cadeaubon

Cadeau TIP !

Als je op zoek bent naar een leuk cadeautje waarvan de meesten ontzettend zullen genieten, koop je best één van onze cadeaubonnen. Een tegoed voor zo’n heerlijk verwenmomentje doet het altijd goed als geschenk.

Je kan zelf bepalen welke soort massage (duomassage, massage aan huis, massage in de praktijk, €50, of …) je cadeau wil geven en het kaartje kan door jou zelf nog gepersonaliseerd worden.

Ken je dat gelukzalige gevoel na een massage? Geef het cadeau met een VayaMassage cadeaubon. Of misschien ben je zelf niet voor massages, maar ken je wel iemand die er weg van zal zijn!

De cadeaubonnen zijn geldig in heel Vlaanderen!