fbpx

Massage aan huis in Anderlecht

VayaMassage - Anderlecht

Ontdek het volledige aanbod van VayaMassage voor jouw massage aan huis in Anderlecht. Met alleen de beste massagetherapeuten van de buurt in ons netwerk, zorgen we ervoor dat jij elke keer opnieuw voor de volle 100% kan genieten van een deugddoende, professionele massage.

Ben jij al klaar om te genieten?

Schoudermassage

Wat vinden onze klanten er zelf van?

Hoe kiezen tussen een ontspannende massage & een sportmassage?

Ongeacht jouw keuze, bij VayaMassage word je gegarandeerd stevig gemasseerd en niet gewoon geaaid over de huid. Daar heeft uiteraard niemand wat aan! Bij een ontspannende massage ligt de focus dan wel op relaxen en even helemaal tot rust komen, terwijl die bij een sportmassage ligt op het verhelpen van pijnklachten of stramme spieren. Dat verschil merk je vooral wanneer de massagetherapeut diep inwerkt op vastzittende of pijnlijke spieren. Dit kan tijdens de massage al eens pijn doen. Uiteraard is dat volkomen normaal en ga je er 2 à 3 dagen last van hebben, net zoals je spierpijn krijgt na het sporten. Daarna zul je je stukken beter voelen dan ervoor en zal je voor een hele tijd van pijnklachten én stramme spieren verholpen zijn. Even op je tanden bijten dus bij zo’n sportmassage, om achteraf de vruchten ervan te plukken. 

Welke soort massages kan je nog krijgen?

Voor jouw massage aan huis in Anderlecht

Waarom kiezen voor VayaMassage?

De ene massage is de andere niet, dat weten wij maar al te goed. Daarom streeft VayaMassage ernaar om aan élke klant de beste massage-ervaring te geven. Dat doen we door enkel de beste massagetherapeuten in ons netwerk op te nemen en elke massage persoonlijk op jouw behoeften af te stemmen. Zo garanderen we dat jij elke keer opnieuw zal kunnen genieten van een deugddoende, kwaliteitsvolle VayaMassage, ongeacht door wie van onze toppers (lees: massagetherapeuten) deze massage gegeven wordt. Bovendien brengen zij alle benodigdheden mee voor jouw massage aan huis in Anderlecht. Dus geen zorgen, jij kan je helemaal focussen op genieten! 

Onze prijzen

Prijzen voor een enkele massage

60 minuten – €89

90 minuten – €119

120 minuten – €149

Prijzen voor een duomassage

60 minuten p.p. – €178

90 minuten p.p. – €238

120 minuten p.p. – €298

Prijzen voor twee massages na elkaar

60 minuten p.p. – €149

90 minuten p.p. – €209

120 minuten p.p. – €269

Massage aan huis
Model bekijkt VayaMassage cadeaubon

Cadeau TIP !

Als je op zoek bent naar een leuk cadeautje waarvan de meesten ontzettend zullen genieten, koop je best één van onze cadeaubonnen. Een tegoed voor zo’n heerlijk verwenmomentje doet het altijd goed als geschenk.

Je kan zelf bepalen welke soort massage (duomassage, massage aan huis, massage in de praktijk, €50, of …) je cadeau wil geven en het kaartje kan door jou zelf nog gepersonaliseerd worden.

Ken je dat gelukzalige gevoel na een massage? Geef het cadeau met een VayaMassage cadeaubon. Of misschien ben je zelf niet voor massages, maar ken je wel iemand die er weg van zal zijn!

De cadeaubonnen zijn geldig in heel Vlaanderen!