fbpx

Het weer begint op te klaren en de massages aan huis zijn nog niet toegelaten. Dus wat beter dan een weekendje naar Pelt komen om van een VayaMassage te genieten? Want in haar praktijk mag Vaya je wel nog steeds onder handen nemen! 

Wij lijsten je onze favoriete plekjes in Pelt op waarmee jij er een fantastisch weekendje weg van kan maken.

 

1. Ritje op de vespa

Bij VespaVerhuurPelt kan je een vespa huren om door Pelt en het mooie Noord-Limburg te cruisen. Met de Ter Dolen route rij je bijvoorbeeld door de mooie natuur richting brouwerij Ter Dolen om daar van een lekker drankje op het terras te genieten. Na zo’n pittoresk ritje door de natuur, langs molens en rivieren kan je een massage reserveren bij Vaya om de dag af te sluiten met een heerlijk wellnessmomentje

Vespa Verhuur Pelt sfeerbeeld

2. ‘T WINNERHOF 

Bij een weekendje weg in de zon kan natuurlijk geen ijsje ontbreken. Voor het lekkerste ijsje gaat Vaya naar ‘t Winnerhof, want daar kan je genieten van heerlijk, vers hoeve-ijs op een gezellig terrasje.  

't Winnerhof ijssalon sfeerbeeld

3. DE LOMMELSE SAHARA 

Ben je graag actief of wil je je echt op strandvakantie wanen? Dan is de Sahara in het bosland van Lommel je ideale plekje om te bezoeken tijdens je weekend. Je kan er zonnen in de miniatuurwoestijn aan de helderblauwe meertjes en voor de kindjes is er een heuse buitenspeeltuin.  

De Sahara is gelegen in het grootste avonturenbos van Vlaanderen waar je talrijke activiteiten kan doen. Er zijn verschillende wandel- en fietsroutes, je kan er een ezelswandeling maken, picknicken, mountainbiken, paardrijden, luieren in de hangmat, …  

Waar jij je ook graag bezig mee houdt tijdens een vakantie, je vindt het hoogstwaarschijnlijk in deze kleine woestijn in Limburg.  

Lommelse Sahara sfeerbeelden

4. SHOPPEN

Vanuit Pelt kan je makkelijk tot Hasselt rijden om daar een dagje door te brengen in de shoppingstraten. Ideaal voor een leuke vriendinnendag die jullie kunnen afsluiten met duomassages.  

Om luxekoopjes te slaan kunnen jullie ook een bezoekje brengen aan het mooiste designer outlet shopping center van België: Maasmechelen VillageIn dit mooie dorpje vind je een mix van luxemerken aan verlaagde prijzen dat je maar op 10 andere plekken wereldwijd vindt. 

Maasmechelen Village sfeerbeeld

5. ONS FAVORIETE LUNCHPLEKJE? DE LOU

Het is Vaya’s favoriete plekje voor de lekkerste gezonde gerechtjes. Het eten is er heerlijk en zoals je het echt nergens anders kan vinden!  

Voor een echt verwenweekend kan je er zelfs genieten van High Tea voor lunch met de typische twist van De Lou

De Lou sfeerbeeld

6. AFSLUITEN MET EEN MASSAGE 

Of je nu een actief weekend achter de rug hebt of een paar dagen vol verwennerij, een VayaMassage is de onmisbare afsluiter van een weekendje weg in Noord-Limburg. Met een sportmassage worden je spieren terug helemaal los gemasseerd en bij een ontspannende massage legt Vaya je helemaal in de watten. Perfect om mentaal en fysiek te ontspannen voor je weer naar huis vertrekt! 

sfeerfoto VayaMassage massage aan huis