fbpx

Er valt weer wat te vieren bij VayaMassage, want sinds februari 2021 is Vaya lid van de Belgische Massage Federatie! Tijdens de coronacrisis is eens zo duidelijk geworden dat de BMF een onmisbare vereniging is voor professionele massagetherapeuten in België. Zij kwamen steeds met alle nodige informatie en updates om het hoofd boven water te houden tijdens alle genomen maatregelen door de overheid. Wij voelen ons daarom ook vereerd dat we nu deel uitmaken van de organisatie en en op deze manier op hun steun kunnen rekenen.

 

MARIO BLOKKEN ALS LEERMEESTER

Mario Blokken, voorzitter van de BMF, is zeker geen onbekende bij VayaMassage. Vaya heeft het genoegen gehad om les te krijgen van hem tijdens haar opleiding tot massagetherapeute. Hij bracht zijn anatomielessen op zo’n leuke manier dat zelfs de meest theoretische onderwerpen interessant klonken en iedereen leergierig aan tafel zat. Het is daarom erg fijn om die dankbaarheid nu terug te tonen door zijn vzw te steunen. Hij kwam intussen ook al meermaals in het nieuws en vertegenwoordigt de massagesector bij de officiële instanties van België. Dus bij deze, dankjewel voor al jullie inzet!

 

VAYA IS OFFICIEEL EEN ERKENDE MASSAGETHERAPEUTE

De Belgische Massage Federatie zorgt onder anderen voor de certificering van competente massagetherapeuten. We wisten al dat Vaya goed is in wat ze doet, maar als lid van de Belgische Massage Federatie wordt ze nu dus ook officieel erkend als gecertificeerde professional binnen de sector. Dat is niet alleen een bevestiging van haar kunnen als masseuse, maar ook een betrouwbare indicatie naar al onze klanten toe dat VayaMassage voor kwaliteitsvolle massages staat zoals we beloven.

 

DE VERDEDIGING VAN DE MASSAGESECTOR

Daarnaast vertegenwoordigt de BMF nog de volledige massagesector bij de overheid, pers en andere officiële instanties. Zij verdedigen telkens opnieuw de belangen van massagetherapeuten en aanverwante behandelaars wanneer daar nood aan is. Het was een hele opluchting om tijdens de verplichte lockdown personen zoals Mario en zijn team te hebben die onze stem uitbrachten wanneer wij ons niet gehoord voelden. Zij hebben er namelijk telkens maar weer voor gepleit om massagesalons, beautysalons, kappers, en andere contactberoepen zo snel mogelijk te laten heropenen op een veilige manier. Wij hebben er alvast goede hoop in dat ze het verschil zullen maken en dat we snel weer aan de slag kunnen!

Voor hun steun, inzet en énorme hulpvaardigheid willen we bij VayaMassage onze welgemeende dank betuigen aan Mario Blokken en het team van de Belgische Massage Federatie. We zijn blij om vanaf nu deel uit te maken van jullie netwerk en op deze manier ook onze steun te geven aan jullie TOP organisatie!