fbpx

Het is februari en dat betekent dat Valentijn om de hoek loert! Dit jaar zal dat waarschijnlijk niet gezellig gevierd worden met een VayaMassage aan huis, maar dat wil niet zeggen dat we je in de steek laten. Het is namelijk niet makkelijk om steeds weer een origineel cadeautje te vinden of inspiratie te zoeken voor een gezellige datenight. Daarom zorgt VayaMassage voor een portie inspiratie. 

Tips voor een culinair Valentijnsdiner

Een gezellige Valentijn kan bijna niet zonder goed eten, toch? Gelukkig hoef je de handen niet zelf uit de mouwen te steken door de hele dag in de keuken liggen zwoegen en zweten om vervolgens een sterrenmaaltijd op tafel te toveren. Jkan tegenwoordig gewoon een valentijnsmenu afhalen of zelfs bij jou aan huis laten leveren. 

Centpourcent 

Dit sterrenrestaurant uit Sint-Katelijne-Waver heeft een origineel valentijnsmenu samengesteld van 3 of 4 gangen én schenkt de koppels bij hun bestelling een heerlijke fles schuimwijn én een boeketje bloemen. Dat zorgt gegarandeerd voor een romantische avond waarbij je jouw partner dus in de bloemetjes kan zetten zonder dat je daarvoor zelf de deur uit moet! Gezellig onder jullie tweetjes genieten dus.  

Eat Casper 

Voor een heerlijke maaltijd in Gent, Antwerpen, Leuven of Brussel kan je ook terecht bij Eat Casper. De maaltijden worden gemaakt door chefkoks en worden kant-en-klaar tot aan jouw voordeur geleverd. Dat zorgt voor een verrukkelijke Valentijn met het beste comfort-food. Bekijk zeker hun gerechten van Pascale Naessens eens als je geïnteresseerd bent. De gerechtjes van die chef-spookjes zijn daadwerkelijk *chef’s kiss*.  

P.S. Vaya’s favoriete maaltijd aller tijden is de “Mac ‘n cheese – Oh My God!? (veggie)” 

Uitgebreid ontbijt op bed

Sommigen houden van ’s avonds op restaurant gaan, anderen prijzen zich pas echt gelukkig als ze kunnen genieten van een heerlijke brunch of ontbijt op bed. Bij Charlie’s Antwerpen kan je een heuse valentijnsbox bestellen, gevuld met allemaal zoete lekkernijen om je valentijnsdag met een volle buik en een glimlach te starten. Je krijgt croissants, pannenkoeken, gerookte zalm, muffins, kaneelbroodjes en zelfs macarons. Wie wil, kan er zelfs een flesje bubbels bij bestellen om mimosa’s mee te maken. Dan beleef je jouw valentijnsochtend bijna alsof je net bent wakker geworden in een luxehotel aan een tropische kust. 

Chocolate is almost anyone’s best friend 

Liefde gaat door de mond, ik denk dat we dat allemaal al duizend keer gehoord hebben. Dus we kunnen niet anders dan nog een romantische snack aanraden voor jullie valentijn. Heb je al gedacht aan aardbeien in chocolade? Dat is bijna altijd een homerun, tenzij je niet van chocolade of van aardbeien houdt. In plaats van pralines, geven we jou daarom de tip om eens een doosje aardbeien in Belgische melkchocolade van Dille en Kamille te delen met je geliefde. Of een doosje chocoladehartjes om het echt in teken van Valentijn te houden. 

Weekendje weg

Klinkt Valentijn thuis vieren jou toch echt niet leuk in de oren? Dan stellen we voor dat je een overnachting boekt in een B&B zoals die van Charlie’s Antwerpen. Wakker worden in een gezellige kamer en genieten van een heerlijk ontbijt. Nergens voor moeten zorgen, ik denk dat we allemaal wel kunnen begrijpen dat een nachtje ertussenuit wonderen kan doen. Vaya en Nicky zijn zelf al eens gaan logeren in de loft van Charlotte (de uitbaatster) en kunnen beamen dat het de ideale bestemming is voor een weekendje weg in Antwerpen. In de mooiste wijk van Antwerpen kan je genieten van de charme van de gebouwen, de sympathie van Charlotte, het heerlijk ontbijt, … De ideale valentijn get-away als je ‘t ons vraagt!

 

De toon zetten met een verrukkelijke geurkaars

Om er thuis zo’n gezellige avond van te maken met lekker eten mag je natuurlijk niet vergeten om een romantische sfeer te creëren. Als wij denken aan romantiek in huis dan worden meteen de kaarsjes aangestoken. Dus in een gift guide van VayaMassage kan geen inspiratie ontbreken voor ontspannende geurkaarsenCharlies Candles is een merk waar we alvast fan van zijn. Het doet ons denken aan Charlie’s Antwerpen en dat kunnen we alleen maar zien als een goed teken, maar toch staan deze twee volledig los van elkaar! De geurkaarsen worden niet alleen met de hand gemaakt, je kan de geuren ook helemaal zelf kiezen en samenstellen met een leuk potjeHet beste is misschien nog wel dat je de geurkaarsen nadat ze opgebrand zijn gewoon kan laten hervullen. Die milieuvriendelijke touch samen met de zalige geurtjes die wij al hebben geprobeerd, zorgen ervoor dat Charlies Candles in onze ogen een geweldige keuze zijn om jouw Valentijn sfeer mee te creëren.  

Sfeer… check… eten… check… ontspannen!  

De sfeer is gezet en er ligt heerlijk eten op jullie te wachten, maar bij een ontspannende Valentijn kan geen verwenmomentje ontbreken. Maak jezelf bijvoorbeeld een heerlijk rozenbad met de vegan bath bomb van Lush. Ze hebben gelijk wanneer ze het een zalige valentijnstraktatie noemen, want het speciale bundeltje kleurt je bad in minuten dieprood en vult je hele badkamer met een zoete rozengeur.  

Aanrader voor alle koppels: een kaartenspel

Zijn jullie al jaren samen of misschien nog maar pas getrouwd? Wij ontdekten onlangs het vragenkaartspel van Vertellis en kunnen niet anders dan het aanraden voor Valentijn. Je denkt misschien “ik heb toch helemaal geen kaartspel nodig om te praten, dit klinkt wel heel belachelijk.” Maar de reviews liegen er niet om, lees zelf maar! Het spel laat je over dingen praten waar je anders misschien nooit aan had gedacht, het is grappig, leuk en zorgt ongetwijfeld voor een onvergetelijke avond.  

Cadeautje?

Valentijn vieren dat doe je best door samen te genieten van elkaar en van jullie liefde. Daarom hebben we in deze gift-guide vooral tips gegeven om er een leuke dag van te maken. Het is een erg grote traditie om cadeautjes te kopen voor Valentijn dus als jullie elkaar toch nog iets extra willen overhandigen, dan kunnen we jou enkel maar aanraden een VayaMassage cadeau te geven. Die belandt zeker en vast niet lang in de kast en zorgt ervoor dat je ook na valentijn nog eens heerlijk kan genieten. Misschien nog een allerlaatste tip: als je een cadeaubon voor een duomassage geeft, kunnen jullie opnieuw gezellig samen genieten en de rest van de wereld vergeten. Net zoals we hopen dat jullie dat tijdens Valentijn kunnen doen.  

Hopelijk kunnen jullie aan de slag met onze tips & tricks zodat jullie ook deze 14de februari 100% kunnen genieten! 

Veel liefde, plezier en ontspanning gewenst. 

Vaya