fbpx

VayaMassage is momenteel (4.02.2021) nog steeds verplicht gesloten wegens de COVID-19 maatregelen maar hopelijk krijgen we morgen eindelijk terug een zicht op een officiële heropeningsdatum. We zijn dus al maandenlang gesloten, maar dat wil nog niet zeggen dat we hebben stilgezeten. Ben jij benieuwd naar wat we allemaal hebben uitgespookt achter de schermen? 

Een nieuwe collega

Tromgeroffel…
Allereerst hebben we er bij VayaMassage een nieuwe collega bij! In november 2020 hebben we een vacature de wereld ingestuurd in de hoop een marketeer te vinden die de rechterhand van Vaya zou kunnen worden. En na een aantal selectiegesprekken is ons Magali daar uitgekomen! Zij is volledig in haar werk gevlogen en we hebben nog geen moment spijt gehad dat we voor haar hebben gekozen. Je bent haar wellicht al tegengekomen op onze sociale media of in onze leuke mails, want net als Vaya is ze zo’n beetje overal te vinden bij VayaMassage. Behalve dan als massagetherapeut, want van alle dingen die Magali kan, is masseren er geen van! Ze heeft wel al eens op Vaya’s massagetafel mogen plaatsnemen en “wauw, dat was echt zalig” was het eerste dat eruit kwam. Misschien heb je onze videos al gezien waarin Vaya bepaalde massagetechnieken uitlegt? Magali is bijvoorbeeld één van de gelukkigen die zich daarvoor als proefpersoon heeft mogen opgeven. Job van haar leven, toch?

De video’s met tips & tricks van Vaya 

De uitbouw van al die instructievideo’s is dan ook een grote bezigheid waar we achter de schermen mee bezig zijn geweest. Sinds januari is VayaMassage daardoor te vinden op Tiktok en tussen de reels van Instagram. We hebben daarin al enkele massagetechnieken getoond om hoofdpijn te verhelpen en tips gegeven over massageoliën. Wist je bijvoorbeeld dat rijstkiemolie een goede vervanger is voor professionele massageolie en dat lotion er absoluut geen is? 

Een hartverwarmend eindejaar 

Een verplichte sluiting tijdens het eindejaar is niet om mee te lachen, want dat is voor vele zelfstandigen het einde van de rit geworden… VayaMassage heeft zich gelukkig mogen prijzen, want wij konden rekenen op de sympathie van onze klanten. Zij kochten massaal cadeaubonnen tijdens de feestdagen om hun geliefden in de watten te leggen met het vooruitzicht van een heerlijke VayaMassageZo hadden zij iets om naar uit te kijken en kregen wij de financiële steun. Een welgemeende, dikke merci aan iedereen die een cadeaubonnetje heeft gekocht. Vaya heeft echt elke keer een danske geplaceerd. Heb je ook deze video’s trouwens al gezien?  

Er is post: de VayaMassage nieuwsbrief 

Achter de schermen hebben we onze klantenlijst voortdurend opgebouwd en zijn we vaker nieuwsbrieven beginnen schrijven om jullie leuke deals te geven. Zo hebben we bijvoorbeeld in jullie inbox onze tienbeurtenkaart aangekondigd. Die tienbeurtenkaart was het gevolg van een lichte prijsstijging die werd doorgevoerd. Zo kunnen onze vaste klanten nog steeds genieten van onze oude prijzen door een 10-beurtenkaart aan te schaffen. Staat deze bij jou ook al op de wishlist

Webseit Website

Bijna elke dag zijn we bezig geweest met het opschonen en updaten van onze website. Er zijn namelijk wel duizenden kleine dingen die we hebben aangepast. Er zijn nieuwe pagina’s bijgekomen, het design werd wat opgefleurd met nieuwe foto’s, het reservatieformulier werd verbeterd en overal is er extra informatie bijgekomen. Binnenkort zal er waarschijnlijk nog wat aan veranderen, want we zijn druk in de weer geweest om een online boekingssysteem op poten te zetten. Momenteel zitten we nog steeds in de opbouwfase, maar we hopen snel de applicatie te lanceren waarmee een massage boeken een stuk makkelijker wordt voor onze klanten, voor ons én voor onze massagetherapeuten. Wij zijn alvast héél erg benieuwd naar de uitkomst van dat project! 

Locatie te Pelt in een nieuw jasje 

Je zal denken, ‘ook dat nog?’ Jazeker, om te bewijzen dat we écht niet stil zitten tijdens deze lockdown mag zelfs onze praktijk te Pelt eraan geloven. Deze wordt van top tot teen onder handen genomen. Het is de bedoeling dat de ruimte wat groter wordt, een modernere uitstraling krijgt en vooral dat de sfeer helemaal goed zit voor een ontspannen moment. Klanten die al eerder tot bij ons kwamen zullen dus even verrast worden wanneer ze terug voor de eerste keer door onze deur komen. We staan te popelen om jullie te ontvangen in onze volledig gerenoveerde praktijk! 

Zijn jullie zelf ook druk bezig geweest tijdens deze lockdown of hebben jullie de tijd genomen om even helemaal uit te rusten zodat jullie er terug tegenaan kunnen binnenkort?  

Ik hoor het graag,

Vaya