fbpx

Massage aan huis in Vlaanderen

Er zijn redenen genoeg om voor een massage aan huis te kiezen, want wat is het heerlijk om na zo’n ontspannen moment gewoon gezellig thuis te zijn!
Wij komen naar jou toe over héél Vlaanderen. Zo moet je jouw gezellige dag thuis niet onderbreken. Je kan jouw massage inplannen vanaf 09u00 tot 22u00 in de avond.

sfeerfoto VayaMassage massage aan huis
Duomassage aan huis voor twee vriendinnen

duomassages aan huis

Geniet je liever met twee? Tijdens een duomassage aan huis kunnen jullie samen volledig tot rust komen. Een duomassage kan zowel gelijktijdig als na elkaar ingepland worden. Zie het als de ideale date night of avond onder vrienden. Meer informatie vind je op deze pagina.

Zijn jullie met meer dan twee? Vermeld dit in je aanvraagformulier en wij gaan meteen aan de slag.

Benodigdheden massage aan huis

Je hoeft niets te voorzien, wij nemen alle benodigdheden mee: een massagetafel, massageolie, lekker zachte handdoeken en rustgevende muziek om een gezellige sfeer te creëren.

We vragen enkel om ervoor te zorgen dat we voldoende ruimte hebben om de tafel(s) op te stellen. De massagetafels zijn gemiddeld 1m op 2m. Daarbovenop is het aangenaam voor jezelf om van een massage te genieten in een verwarmde ruimte. In onze massagepraktijken zorgen we bijvoorbeeld voor een temperatuur tussen 22 en 24 graden.

Massage nu onmiddelijk?

Bel op het nummer 011 36 09 57 en wij helpen je meteen verder met jouw last minute verzoek. Massages voor dezelfde dag of de dag nadien beschouwen wij als een last-minute massage aanvraag.

What people Think

Reviews

Geniet er zelf ook van met jouw eigen VayaMassage aan huis

Uitstekend
Gebaseerd op 314 recensies
Dorien Geudens
Dorien Geudens
26/03/2024
Deze ochtend een heerlijke zwangerschapsmassage gekregen. Merci!
Finley De Schepper
Finley De Schepper
24/03/2024
Ik heb een ontspanningsmassage (90 minuten) aan huis geboekt. Ik heb deze gekregen van Kimberly. Zij is een zeer aangenaam persoon en straalt rust uit. Ik voelde mij meteen op mijn gemak bij haar. Voor de massage heeft zij mij enkele vragen gesteld om mij en mijn lichaam beter te leren kennen. Ik had specifiek last in mijn onderrug en in het midden. Kimberly heeft de tijd genomen om er extra op te werken om zo mijn pijn te verlichten, met een zalig resultaat als gevolg! Het was een zéér aangename massage, ik verdween mentaal even naar een andere wereld. Het was een professionele en zeer aangename ervaring! Ik kan het iedereen aanraden en ik zal zeker nog eens een massage boeken bij Vaya!
Pascal Faes
Pascal Faes
20/03/2024
Afgesproken voor een sportmassage. Judith doet dat fantastisch, ze weet alle knopen en plekjes te vinden en maak ze los.
Zoe Brock
Zoe Brock
19/03/2024
Ik ben op 7/03 voor het eerst gaan genieten een massage. Vaya heeft me zowel een ontspannings- als sportmassage gegeven. Ik had geen verwachtingen en was een beetje sceptisch. Echter heb ik tot op heden geen spijt gehad van de massage. Ik heb miniem spierpijn gehad achteraf. Ook heb ik tot op heden een pak minder/geen hoofdpijn meer. Mijn spieren/lichaam hadden duidelijk nood aan ontspanning. Vaya heeft dit geweldig gedaan, ze was super vriendelijk en de omgeving brengt je tot rust. Ik kom zeker terug!! Het is meer als zijn geld waard. Dus ben je een eeuwige twijfelaar (zoals mij😅) gewoon inschrijven! Je gaat geen spijt hebben.
Tineke Geuens
Tineke Geuens
14/03/2024
Genoten van een fantastische sportmassage! Dankjewel voor dit geweldige cadeau liefste metekind 😘 Dit adresje onthoud ik en kom ik zeker terug zo dicht bij huis ❤️
Joni Custers
Joni Custers
13/03/2024
Mike & Vanessa hebben ons onder handen genomen en het was zalig! De subtiele, fijne aanpak wordt gewaardeerd. Goed bezig, toppers!
SaraPollacsek
SaraPollacsek
10/03/2024
Wauw! Genoten tot en met, Priskilla had gouden handen. Een echte aanrader.
ben camps
ben camps
03/03/2024
Top massage! Goed gedaan Priscilla

Vayamassage = Kwaliteitsvolle massages

De ene massage is de andere niet. Wij streven ernaar om elke klant een échte VayaMassage-ervaring te bezorgen. Vaya selecteert enkel de beste massagetherapeuten die de juiste technieken beheersen om een VayaMassage te kunnen geven. We onderscheiden ons door de stevigheid in iedere massage, ook onze ontspanningsmassage wordt met een stevige hand gegeven.

Onze massagetherapeuten focussen zich graag op wat het best aanvoelt voor jou. We moedigen daarom aan om tijdens de massage steeds aan te geven indien de druk wat harder of zachter mag.

Cadeautip

Ken je dat gelukzalige gevoel na een massage? Laat anderen deze ervaring ontdekken met een cadeaubon van VayaMassage.

vaya

Massage aan huis

Prijzen

enkele massage

60 min | €110
90 min | € 150
120 min | € 190

Duomassage

2 x 60 min | € 220
2 x 90 min | € 300
2 x 120 min | € 380

Massage na elkaar

2 x 30 min | € 110
2 x 60 min | € 190
2 x 90 min | € 270
2 x 120 min | € 350

Onze prijzen zijn altijd all inclusive. We zijn actief over heel Vlaanderen aan een vast tarief!
Er wordt nooit ingeboet om de massagetijd.
Inclusief km Vergoeding!

Opgelet:
Indien de therapeut betalend moet parkeren of als er parkeerplek vlakbij aanwezig is wordt er een kost van €10 aangerekend.
Dit is om de extra last en tijd van de therapeut eerlijk te kunnen vergoeden.
Hopelijk kunnen we hierbij rekenen op jouw begrip!