fbpx

Massage aan huis in Vlaanderen

Er zijn redenen genoeg om voor een massage aan huis te kiezen, want wat is het heerlijk om na zo’n ontspannen moment gewoon gezellig thuis te zijn!
Wij komen naar jou toe over héél Vlaanderen. Zo moet je jouw gezellige dag thuis niet onderbreken. Je kan jouw massage inplannen vanaf 09u00 tot 22u00 in de avond.

sfeerfoto VayaMassage massage aan huis
Duomassage aan huis voor twee vriendinnen

duomassages aan huis

Geniet je liever met twee? Tijdens een duomassage aan huis kunnen jullie samen volledig tot rust komen. Een duomassage kan zowel gelijktijdig als na elkaar ingepland worden. Zie het als de ideale date night of avond onder vrienden. Meer informatie vind je op deze pagina.

Zijn jullie met meer dan twee? Vermeld dit in je aanvraagformulier en wij gaan meteen aan de slag.

Benodigdheden massage aan huis

Je hoeft niets te voorzien, wij nemen alle benodigdheden mee: een massagetafel, massageolie, lekker zachte handdoeken en rustgevende muziek om een gezellige sfeer te creëren.

We vragen enkel om ervoor te zorgen dat we voldoende ruimte hebben om de tafel(s) op te stellen. De massagetafels zijn gemiddeld 1m op 2m. Daarbovenop is het aangenaam voor jezelf om van een massage te genieten in een verwarmde ruimte. In onze massagepraktijken zorgen we bijvoorbeeld voor een temperatuur tussen 22 en 24 graden.

Massage nu onmiddelijk?

Bel op het nummer 011 36 09 57 en wij helpen je meteen verder met jouw last minute verzoek. Massages voor dezelfde dag of de dag nadien beschouwen wij als een last-minute massage aanvraag.

Wat vinden andere van VayaMassage

Geniet er zelf ook van met jouw eigen VayaMassage aan huis

Uitstekend
Gebaseerd op 286 recensies
Cansu Semiz
Cansu Semiz
23/11/2023
Zeer tevreden, Ik kom nu al ongeveer 2,5 jaar bij Vaya ( begonnen met zwangerschapsmassage ) zeker een aanrader! 🤍
Anastazia Vissers
Anastazia Vissers
19/11/2023
Enorm van genoten. Mijn lichaam had hier nood aan. Dankjewel Anastasia.
Tosca Dens
Tosca Dens
05/11/2023
Ik heb mijn papa een massage aan huis cadeau gedaan en hij vond het zo goed dat ik een review moet schrijven. Hossam heeft mijn vader super verwend en ontspannen. Dank je wel!
La Nomes
La Nomes
27/10/2023
Duomassage aan huis was een verademing. Erg vriendelijke therapeute die ons heerlijk deed ontspannen. Sfeer gezet met gepaste muziek. Wij zijn fan! Dankjewel Marijke en Anke voor de tip 😉
Tani Van Hoydonck
Tani Van Hoydonck
26/10/2023
Enorm van de massage genoten van Veerle! Super bedankt
jana langen
jana langen
23/10/2023
Pas een ZALIGE duo massage aan huis gehad van Chay ! We konden het beide heel goed gebruiken dus zijn Gouden handen waren heel welkom ! We raden de CHAY dus zeker aan! 🙂
Mimi De Bie
Mimi De Bie
23/10/2023
Net een duo massage thuis samen met met dochter achter de rug. Wat een heerlijke belevenis, ervaring en me- time. Een echte aanrader, zeker met de gouden handen van Veerle. Volgende maand terug.....zaaaaalig. Top.
Peggy Luyts
Peggy Luyts
21/10/2023
Het was een fijne ervaring om dit gewoon thuis te ervaren. Lieve dame en goeie massage. Voor herhaling vatbaar 😌
Geert Mencke
Geert Mencke
19/10/2023
Professionele behandeling gehad, ben zeer tevreden en kom nog eens terug
Sandy Dorekens
Sandy Dorekens
13/10/2023
Super ontspannende massage gehad. Er wordt rekening gehouden met wat je graag wil (ontspannende of stevigere massage). Heel tevreden!

Vayamassage = Kwaliteitsvolle massages

De ene massage is de andere niet. Wij streven ernaar om elke klant een échte VayaMassage-ervaring te bezorgen. Vaya selecteert enkel de beste massagetherapeuten die de juiste technieken beheersen om een VayaMassage te kunnen geven. We onderscheiden ons door de stevigheid in iedere massage, ook onze ontspanningsmassage wordt met een stevige hand gegeven.

Onze massagetherapeuten focussen zich graag op wat het best aanvoelt voor jou. We moedigen daarom aan om tijdens de massage steeds aan te geven indien de druk wat harder of zachter mag.

Cadeautip

Ken je dat gelukzalige gevoel na een massage? Laat anderen deze ervaring ontdekken met een cadeaubon van VayaMassage.

vaya

Massage aan huis

Prijzen

enkele massage

60 min | €99
90 min | € 134
120 min | € 169

Duomassage

2 x 60 min | € 198
2 x 90 min | € 268
2 x 120 min | € 338

Massage na elkaar

2 x 30 min | € 99
2 x 60 min | € 169
2 x 90 min | € 239

Opgelet! Deze bedragen zijn exclusief parkeerkosten. Indien de therapeut betalend moet parkeren, komt er nog een kost van €5 extra bij. Als de therapeut veraf moet parkeren en meer dan 150m moet wandelen naar de locatie met de tafel, komt er helaas ook nog een kost van €20 bij om de extra last en tijd van de therapeut eerlijk te kunnen vergoeden. Hopelijk kunnen we hierbij rekenen op jouw begrip!