fbpx
Logo Vayamassage 2020

VayaMassage in Puurs

Wist je dat je gewoon heerlijk kan genieten van een professionele massage aan huis? VayaMassage komt aan huis met alle benodigdheden in de regio Puurs en omstreken. Dankzij de gouden handen van enkel de beste massagetherapeuten kan je niet alleen van top tot teen ontspannen, maar worden ook al jouw stramme spieren professioneel los gemasseerd zodat jij van pijnklachten af bent.   Klaar om te genieten?

Onze prijzen

Prijzen voor een enkele massage

60 minuten - €125

90 minuten - €165

120 minuten - €205

Prijzen voor een duomassage

60 minuten - € 250

90 minuten - € 330

120 minuten - € 410

Prijzen voor twee massages na elkaar

60 minuten p.p. - € 205

90 minuten p.p. - € 285

120 minuten p.p. - € 365

Wat zeggen onze klanten

Uitstekend
Gebaseerd op 314 recensies
Dorien Geudens
Dorien Geudens
26/03/2024
Deze ochtend een heerlijke zwangerschapsmassage gekregen. Merci!
Finley De Schepper
Finley De Schepper
24/03/2024
Ik heb een ontspanningsmassage (90 minuten) aan huis geboekt. Ik heb deze gekregen van Kimberly. Zij is een zeer aangenaam persoon en straalt rust uit. Ik voelde mij meteen op mijn gemak bij haar. Voor de massage heeft zij mij enkele vragen gesteld om mij en mijn lichaam beter te leren kennen. Ik had specifiek last in mijn onderrug en in het midden. Kimberly heeft de tijd genomen om er extra op te werken om zo mijn pijn te verlichten, met een zalig resultaat als gevolg! Het was een zéér aangename massage, ik verdween mentaal even naar een andere wereld. Het was een professionele en zeer aangename ervaring! Ik kan het iedereen aanraden en ik zal zeker nog eens een massage boeken bij Vaya!
Pascal Faes
Pascal Faes
20/03/2024
Afgesproken voor een sportmassage. Judith doet dat fantastisch, ze weet alle knopen en plekjes te vinden en maak ze los.
Zoe Brock
Zoe Brock
19/03/2024
Ik ben op 7/03 voor het eerst gaan genieten een massage. Vaya heeft me zowel een ontspannings- als sportmassage gegeven. Ik had geen verwachtingen en was een beetje sceptisch. Echter heb ik tot op heden geen spijt gehad van de massage. Ik heb miniem spierpijn gehad achteraf. Ook heb ik tot op heden een pak minder/geen hoofdpijn meer. Mijn spieren/lichaam hadden duidelijk nood aan ontspanning. Vaya heeft dit geweldig gedaan, ze was super vriendelijk en de omgeving brengt je tot rust. Ik kom zeker terug!! Het is meer als zijn geld waard. Dus ben je een eeuwige twijfelaar (zoals mij😅) gewoon inschrijven! Je gaat geen spijt hebben.
Tineke Geuens
Tineke Geuens
14/03/2024
Genoten van een fantastische sportmassage! Dankjewel voor dit geweldige cadeau liefste metekind 😘 Dit adresje onthoud ik en kom ik zeker terug zo dicht bij huis ❤️
Joni Custers
Joni Custers
13/03/2024
Mike & Vanessa hebben ons onder handen genomen en het was zalig! De subtiele, fijne aanpak wordt gewaardeerd. Goed bezig, toppers!
SaraPollacsek
SaraPollacsek
10/03/2024
Wauw! Genoten tot en met, Priskilla had gouden handen. Een echte aanrader.
ben camps
ben camps
03/03/2024
Top massage! Goed gedaan Priscilla

Wat brengen we mee tot bij jou?

We zorgen ervoor dat jij heerlijk kan genieten door zachte, grote handdoeken te voorzien, massageolie geschikt voor allergieën, een draagbare massagetafel en nog rustgevende achtergrondmuziek zodat de sfeer in elke kamer kan worden gezet.

 

Welke soort professionele massages?

Al ben je overladen door stress of heb je pijnlijke spieren na het sporten, wij kunnen je gegarandeerd verder helpen. We bieden daarvoor ontspannende massages aan (geen zorgen je wordt niet geaaid, dit is nog steeds goed stevig hoor) waarbij de focus ligt op jouw hoofd kunnen leegmaken en je lichaam kunnen relaxen. Heb je het graag nog steviger of heb je last van pijnklachten? Dit kan gaan van hoofdpijn, tot rugpijn of spierpijn. Dan raden we jou onze sportmassage aan. Hiermee wordt er super stevig gemasseerd (dit kan even pijn doen!) waarna je voor een hele tijd van die vreselijke pijn verlost bent.

 

Enkel de beste massages? De beste massagetherapeuten?

Ja hoor, daar liegen we niet om! Elke massagetherapeut in ons team wordt uitgebreid getest en opgeleid door Vaya zodat je gegarandeerd kan genieten van een échte VayaMassage, maakt niet uit door wie die gegeven wordt.

 

Op zoek naar ontspanning tijdens je zwangerschap?

Last van zwangerschapsklachten?

Tijdens de zwangerschap is het soms zo moeilijk om even tot rust te komen. Zeker als je last hebt van zwangerschapsklachten en je maar geen comfortabele positie kan vinden. Herkenbaar? Daar kunnen wij je met veel plezier van af helpen. Tijdens onze zwangerschapsmassage lig jij op je rug of op je zij en masseren we alle zorgen en alle pijn uit jouw lichaam.