fbpx

Masterclass
Deep Tissue

Til jouw massagevaardigheden naar een hoger niveau met onze exclusieve
één op één opleiding

Verander jouw carrière voorgoed

Herken Je Dit?

Het is niet makkelijk om je als masseur te onderscheiden:

Je klanten zijn tevreden, maar je hoort zelden tot nooit: "Dit was de beste massage ooit"

Klanten boeken vaak eenmalig, je hebt weinig tot geen terugkerende klanten

Wanneer je klachtgericht werkt, bereik je niet het resultaat waar je eigenlijk op gehoopt had.

Je gelooft niet voldoende in jezelf, je weet dat er nog te veel ruimte voor verbetering is.

Onze Visie

 

Het besef dat een goede massage veel verder gaat dan slechts enkele basistechnieken heeft me waardevolle tijd gekost. Ik heb aanzienlijk geïnvesteerd door talloze opleidingen te volgen en privélessen te nemen bij gerenommeerde masseurs.

Door deze toewijding en jarenlange inzet heb ik mijn eigen unieke stijl van Deep Tissue massage ontwikkeld. Deze onderscheidende aanpak stelt me in staat om telkens opnieuw een ‘wauw’-gevoel te creëren bij mijn klanten en me sterk te differentiëren van anderen.

Deze kennis wil ik met jou delen, ik nodig je uit om de kunst te beheersen die slechts weinigen echt onder de knie hebben. Ontdek de diepten van Deep Tissue massage en onderscheid jezelf van anderen binnen dit vakgebied. Perfectioneer je vaardigheden tijdens onze één-op-één opleiding en bereid je voor op een nieuwe standaard in massagevaardigheden.

 

Is Deze Masterclass Iets Voor Jou?

Deze één-op-één opleiding Deep Tissue past perfect bij jou als:

Je reeds een goede basis hebt in het geven van massages

Je open staat voor intense, persoonlijke begeleiding

Je opbouwende kritiek omarmt om je prestaties te verbeteren

Je zelfverzekerder en bekwaam wilt worden in jouw routine

Je jezelf wil richten op de totale klantbeleving voor meer terugkerende klanten

Je praktische en gerichte tips zoekt om je kennis uit te breiden

Je jezelf wil onderscheiden in jouw sector door jouw vaardigheden te verbeteren

Mijn Succes Verhaal

 

Door mijn focus te leggen op het bieden van een klantervaring op hoger niveau onderscheid ik me van anderen, wat reeds resulteerde in het winnen van een gouden medaille op het kampioenschap in Marbella.

In slechts vier jaar tijd slaagde ik erin het grootste massagebedrijf met hoogwaardige diensten in Vlaanderen te vestigen. Ik heb zorgvuldig meer dan 50 ervaren therapeuten geselecteerd op basis van kwaliteit en hen verder begeleid waar nodig.

Met enige trots kan ik zeggen dat ons klantenbestand inmiddels meer dan 7000 tevreden klanten telt.

~ Vaya Jansen

Unieke Aanpak

De kunst van massage ligt in de details, en bij ons draait alles om die finesse. Daarom hanteren wij een unieke aanpak, zodat ook jij jezelf als masseur kan onderscheiden van anderen.

ÉÉN-OP-ÉÉN BEGELEIDING

één-op-één begeleiding

Ervaar twee intensieve één-op-één praktijksessies, elk van 4 uur, waar je diepgaande kennis en expertise opdoet. Deze benadering biedt een toegewijde focus op jou, tot in de kleinste details, voor een optimale groei.

MODEL ONDERSTEUNING

Tijdens de eerste praktijksessie werk je met je eigen model, terwijl ons zorgvuldig geselecteerde model in het tweede deel zorgt voor meer gerichte feedback, waardoor je vaardigheden naar een hoger niveau getild worden.

Gerichte feedback icon

GERICHTE FEEDBACK

Na elke praktijksessie ontvang je een verslag met waardevolle inzichten om je verbeterpunten te identificeren en jezelf verder te ontwikkelen.

Online leerplatform

Online leerplatform

Je krijgt toegang tot ons online leerplatform, waar een gerichte cursus over theorie en anatomie op je wacht. We behandelen de essentiële onderdelen op een begrijpelijke manier, zodat je een solide kennisbasis kunt opbouwen.

 

 

Exclusief videomateriaal

Exclusief Video materiaal

Krijg toegang tot waardevol videomateriaal waarmee je de volledige routine kan herbekijken, oefenen en jouw vaardigheden verder kunt ontwikkelen.

Diploma

Diploma

Na afronding van de opleiding ontvang je een deelnamecertificaat. Een diploma behaal je door het succesvol afleggen van het examen.

Ongeëvenaarde Ervaring

Bij VayaMassage bieden we onze klanten een ongeëvenaarde massage-ervaring. Dit realiseren we door de massage volledig af te stemmen op de behoeften van de klant met geavanceerde massagetechnieken die naadloos in elkaar overgaan.

Tijdens onze Masterclass bieden we jou gedetailleerde begeleiding zodat je deze technieken leert beheersen. Daarnaast besteden we aandacht aan de essentiële aspecten van etiquette en klantcontact, waardoor je jouw klanten een onvergetelijke ervaring kan bezorgen, vanaf het eerste contact tot het einde van de behandeling.

Had ik toegang gehad tot al de kennis die ik gebundeld heb in deze exclusieve  1 op 1 opleiding, dan zou ik veel sneller het niveau hebben bereikt waar ik nu sta.

~ Vaya Jansen

STAP NU IN ONZE MASTERCLASS

MET EEN PLAN DAT BIJ JOU PAST

Masterclass Deep Tissue

Betaal in 3 keer
* via maandelijkse domiciliëring

€633.33/maand

€1900

✔ Één op één begeleiding
✔ Modelondersteuning
✔ Gerichte feedback
✔ Ervaren docenten
✔ Online leerplatform
✔ Exclusief videomateriaal

Masterclass Deep Tissue

Betaal in 1 keer

1850

✔ Één op één begeleiding
Modelondersteuning
✔ Gerichte feedback
✔ Ervaren docenten
✔ Online leerplatform
✔ Exclusief videomateriaal

Masterclass Deep Tissue

Betaal in 6 keer
* via maandelijkse domiciliëring

€325/maand

€1950

✔ Één op één begeleiding
✔ Modelondersteuning
✔ Gerichte feedback
✔ Ervaren docenten
✔ Online leerplatform
✔ Exclusief videomateriaal

Veelgestelde Vragen

 

Kan ik de opleiding volgen als ik geen ervaring heb?

Nee, onze één-op-één opleiding Deep Tissue massage is bedoeld voor masseurs met een stevige basis in ontspanningsmassage. Als je nog geen ervaring hebt maar graag massages wilt leren geven, raden we je aan om onze één-op-één opleiding relaxatiemassage te volgen.

Wanneer en op welke termijn kunnen de praktijksessies ingepland worden?

De praktijksessies worden ingepland vanaf maandag 11 Maart in onze vestiging te Leopoldsburg. Deze kunnen op flexibele tijden plaatsvinden, van maandag tot en met zondag, tussen 09:30 – 12:30 uur en 13:00 – 17:00 uur. We streven ernaar om binnen de termijn van een maand je eerste praktijksessie in te plannen, afhankelijk van de beschikbaarheid in onze agenda.

Waar gaan de praktijk lessen door?

De één op één praktijk sessies gaan door in de massagepraktijk van VayaMassage te Leopoldsburg.

Hoeveel tijd zit er tussen de twee praktijksessies?

Je kan zelf kiezen of je graag een korte of langere tijdspanne tussen jouw 2 praktijksessies laat. We raden aan om minimaal 1 week tussentijd te nemen zodat je voldoende tijd hebt om het voorgaande deel te oefenen. We plannen de praktijksessies in met maximaal 6 weken tussenpauze.

Hoe krijg ik toegang tot het online gedeelte?

Je krijgt onmiddelijk toegang tot ons online, theoretisch gedeelte, na betaling. Je wordt hiervan per mail op de hoogte gesteld. 

Ik twijfel of deze opleiding volledig bij me aansluit, waar kan ik terecht met overige vragen?

Wanneer je met twijfels zit plannen we graag een vrijblijvende call in zodat we kunnen kijken of de opleiding al dan niet aansluit bij jouw verwachtingen. Je kan hiervoor mailen naar info@vayamassage.be zodat we dit kunnen inplannen.

Hoelang heb ik toegang tot de cursus?

Je krijgt een volledig jaar toegang tot de volledige cursus, inclusief het videomateriaal en alle theorie.

Krijg ik een diploma?

Na afronding van de opleiding ontvang je een getuigschrift van deelname.

Voor het behalen van het diploma dien je met succes het examen af te leggen, dat je binnen een jaar na afronding van de opleiding kunt plannen.

Indien je niet slaagt voor het examen heb je 2 extra kansen om het examen opnieuw af te leggen tegen een meerprijs van €99,00 per herexamen.