fbpx

Masterclass
Relaxatie

Til jouw massagevaardigheden naar een hoger niveau met onze exclusieve één-op-één opleiding in relaxatiemassage

Verander jouw carrière voorgoed

Mogelijk Problemen

Wanneer je jezelf toewijdt aan het verbeteren van je massagevaardigheden, is het niet eenvoudig om een goede opleiding te vinden die volledig aansluit bij je verwachtingen.

Veel opleidingen worden in groep aangeboden, waardoor er niet voldoende ruimte is om jou gericht bij te sturen.

Standaardopleidingen focussen vooral op basisvaardigheden, wat de diepgang mist die nodig is voor de unieke massage-ervaring die je wilt bieden.

Theorie is vaak te uitgebreid en complex, waardoor het overweldigend is.

Essentiële aspecten die bijdragen aan een complete massage-ervaring worden niet voldoende benoemd.

Het is begrijpelijk dat je niet de eerste beste opleiding wil volgen, waar persoonlijke groei slechts een bijzaak is.

Onze Visie

 

Het besef dat een goede massage veel verder gaat dan slechts enkele basistechnieken heeft me waardevolle tijd gekost. Ik heb aanzienlijk geïnvesteerd door talloze opleidingen te volgen en privélessen te nemen bij gerenommeerde masseurs met tientallen jaren ervaring.

 

Door deze toewijding en jarenlange inzet heb ik mijn eigen unieke stijl in massage ontwikkeld. Deze onderscheidende aanpak stelt me in staat om telkens opnieuw een ‘wauw’-gevoel te creëren bij mijn klanten en me sterk te differentiëren van anderen.

Deze kennis wil ik met jou delen, ik nodig je uit om een goede basis te leggen in het geven van massages. Verken de basisprincipes, ontdek diverse technieken en onderscheid jezelf in een mum van tijd binnen dit vakgebied. Verfijn je vaardigheden tijdens onze Masterclass Relaxatie en bereid je voor op een geheel nieuwe standaard in massagevaardigheden.

 

Deze Opleiding Voor Jou?

Deze één-op-één opleiding past perfect bij jou als:

Je open staat voor intense, persoonlijke begeleiding

Je opbouwende kritiek omarmt om je prestaties te verbeteren

Je zelfverzekerder en bekwaam wilt worden in jouw routine

Je jezelf wil richten op de totale klantbeleving voor meer terugkerende klanten

Je praktische en gerichte tips zoekt om je kennis uit te breiden

Je een goede basis in anatomie belangrijk vindt om je vaardigheden te versterken en praktisch toe te passen.

Je jezelf wil onderscheiden in jouw sector door jouw vaardigheden te verbeteren

Mijn Succes Verhaal

 

Door mijn focus te leggen op het bieden van een klantervaring op hoger niveau onderscheid ik me van anderen, wat reeds resulteerde in het winnen van een gouden medaille op het kampioenschap in Marbella.

In slechts vier jaar tijd slaagde ik erin het grootste massagebedrijf met hoogwaardige diensten in Vlaanderen te vestigen. Ik heb zorgvuldig meer dan 50 ervaren therapeuten geselecteerd op basis van kwaliteit en hen begeleid wanneer nodig.

Met enige trots kan ik zeggen dat ons klantenbestand inmiddels meer dan 7000 tevreden klanten telt.

~ Vaya Jansen

Unieke Aanpak

De kunst van massage ligt in de details, en bij ons draait alles om die finesse. Daarom hanteren wij een unieke aanpak, zodat ook jij jezelf als masseur kan onderscheiden van anderen.

ÉÉN-OP-ÉÉN BEGELEIDING

één-op-één begeleiding

Ervaar twee intensieve één-op-één praktijksessies, elk van 4 uur waar je diepgaande kennis en expertise opdoet. De eerste praktijksessie heeft een duur van 4 uur, de tweede praktijksessie 4 uur. Deze benadering biedt een toegewijde focus op jou, tot in de kleinste details, voor een optimale groei.

MODEL ONDERSTEUNING

Tijdens de eerste praktijksessie werk je met je eigen model, terwijl ons zorgvuldig geselecteerde model in het tweede deel zorgt voor meer gerichte feedback, waardoor je vaardigheden naar een hoger niveau getild worden.

Gerichte feedback icon

GERICHTE FEEDBACK

    Na iedere praktijksessie ontvang je een verslag met waardevolle inzichten om je verbeterpunten te identificeren en jezelf verder te ontwikkelen.

Online leerplatform

Online leerplatform

Je krijgt toegang tot ons online leerplatform, waar een gerichte cursus over theorie en anatomie op je wacht. We behandelen de essentiële onderdelen op een begrijpelijke manier, zodat je een solide kennisbasis kunt opbouwen.

 

Exclusief videomateriaal

Exclusief Video materiaal

Krijg toegang tot waardevol videomateriaal waarmee je je sessies kunt herbekijken, oefenen en jouw vaardigheden verder kunt ontwikkelen.

Diploma

Diploma

Na afronding van de opleiding ontvang je een deelnamecertificaat. Een diploma behaal je door het succesvol afleggen van het examen.

Ongeëvenaarde Ervaring

Bij VayaMassage bieden we onze klanten een ongeëvenaarde massage-ervaring. Dit realiseren we door de massage volledig af te stemmen op de behoeften van de klant met geavanceerde massagetechnieken die naadloos in elkaar overgaan.

Tijdens onze Masterclass bieden we jou gedetailleerde begeleiding zodat je deze technieken leert beheersen. Daarnaast besteden we aandacht aan de essentiële aspecten van etiquette en klantcontact, waardoor je jouw klanten een onvergetelijke ervaring kan bezorgen, vanaf het eerste contact tot het einde van de behandeling.

Had ik toegang gehad tot al de kennis die ik gebundeld heb in deze exclusieve  1 op 1 opleiding, dan zou ik veel sneller het niveau hebben bereikt waar ik nu sta.

~ Vaya Jansen

Launch KORTING

Meer dan 200 inschrijvingen op onze groeiende wachtlijst – waanzinnig! Exclusief voor degenen die zich al hebben aangemeld, bieden we een speciale Launch KORTING aan tijdens de tweede lancering van onze Masterclass Relaxatie massage.

 En deze korting is aanzienlijk. Ontvang een direct voordeel van maar liefst 200 euro wanneer je instapt in onze één-op-één Masterclass Relaxatie massage

STAP NU IN ONZE MASTERCLASS

MET EEN PLAN DAT BIJ JOU PAST

Masterclass : Relaxatie

Betaal in 3 keer
* via maandelijkse domiciliëring

€566.66/maand

€1700 i.p.v. €1900

✔ Één op één begeleiding
✔ Modelondersteuning
✔ Gerichte feedback
✔ Ervaren docenten
✔ Online leerplatform
✔ Exclusief videomateriaal

Masterclass : Relaxatie

Betaal in 1 keer

€1650

€1850

✔ Één op één begeleiding
Modelondersteuning
✔ Gerichte feedback
✔ Ervaren docenten
✔ Online leerplatform
✔ Exclusief videomateriaal

Masterclass: Relaxatie

Betaal in 6 keer
* via maandelijkse domiciliëring

€291.67/maand

€1750 i.p.v. €1950

✔ Één op één begeleiding
✔ Modelondersteuning
✔ Gerichte feedback
✔ Ervaren docenten
✔ Online leerplatform
✔ Exclusief videomateriaal

Veelgestelde Vragen

 

Kan ik de opleiding volgen als ik geen ervaring heb?

Jazeker! Deze cursus is geschikt voor zowel beginners als degenen met beperkte ervaring. We combineren basistechnieken met geavanceerde methoden, zodat je een unieke massage-ervaring kunt creëren. Als je echter een ervaren masseur bent, raden we onze cursus Deep Tissue massage aan, waarin we meer geavanceerde technieken behandelen.

Wanneer en op welke termijn kunnen de praktijksessies ingepland worden?

De praktijksessies worden ingepland vanaf maandag 11 Maart in onze vestiging te Leopoldsburg. Deze kunnen op flexibele tijden plaatsvinden, van maandag tot en met zondag, tussen 09:30 – 12:30 uur en 13:00 – 17:00 uur. We streven ernaar om binnen de termijn van een maand je eerste praktijksessie in te plannen, afhankelijk van de beschikbaarheid in onze agenda.

Waar gaan de praktijk lessen door?

De één op één praktijk sessies gaan door in de massagepraktijk van VayaMassage te Leopoldsburg.

Wat is de tijdspanne tussen de twee praktijksessies?

Je kunt zelf bepalen of je een korte of langere tijd tussen jouw twee praktijksessies wilt hebben. We adviseren minimaal een week tussen de sessies, zodat je voldoende tijd hebt om het voorgaande deel te oefenen. De praktijksessies worden gepland met maximaal zes weken tussenpauze.

Hoe krijg ik toegang tot het online gedeelte?

Direct na inschrijving krijg je toegang tot ons online theoretisch gedeelte na voltooiing van de betaling. We sturen hierover een melding per e-mail.

Ik twijfel of deze opleiding bij me past, waar kan ik terecht met vragen?

Als je twijfels hebt, plannen we graag een vrijblijvend gesprek in om te bekijken of de opleiding voldoet aan jouw verwachtingen. Neem contact op via info@vayamassage.be om dit in te plannen.

Hoelang heb ik toegang tot de cursus?

Je krijgt een volledig jaar toegang tot de gehele cursus, inclusief het videomateriaal en alle theoretische lessen.

Ontvang ik een diploma?

Na afronding van de opleiding ontvang je een getuigschrift van deelname.

Voor het behalen van het diploma dien je met succes het examen af te leggen, dat je binnen een jaar na afronding van de opleiding kunt plannen.

Indien je niet slaagt voor het examen heb je 2 extra kansen om het examen opnieuw af te leggen tegen een meerprijs van €99,00 per herexamen.